НА ЖИВОБроят на жертвите на земетресението в Турция и Сирия расте

Москов: Не мога да се отърва от усещането, че родните ни избраници ни се подиграват

1963

"Не мога да се отърва от усещането, че родните ни избраници ни се подиграват, шегуват се с нас, а ние приемаме тяхното поведение твърде сериозно". Това заяви в студиото на "Лице в лице" по БТВ председателят на "Консервативно обединение на десницата" д-р Петър Москов.

"Когато номинираш човек като Габровски и едновременно с това обговаряш сутрин студиата с това дали Борисов е като Меси, или Меси е като Борисов, това е нелепо, защото в рода Габровски няма футболисти, те са други хора. Когато създаваш публичен контекст, номиниран от Меси, Моци и Гонзо, не правиш нищо друго от това да създадеш карикатурна рамка на целия процес по номинацията на един изключително достоен човек", добави той.

Според Москов номинацията на безспорен авторитет като Николай Габровски е възможност за всички - и за номиниращите го, и за тези, при които ще отиде, за да търси подкрепа за собствената си номинация да излязат от капаните, в които сами са влезли.

"Ако се обърна към другите юнаци от "Демократична България", които в лицето на Атанасов, казаха, че номинацията на проф. Габровски била намигане към БСП, трябва да си много изтрещял. След като си направил така, че "червеният президент" да бъде президент втори път и след като си се навел и си се хванал за парното, за да се коалираш с БСП, да обвиняваш Габровски в това, че е намигал на някого", добави той.

Бивш здравен министър: Трябва ни здравеопазване посветено на медицината, а не на търговията

Нужни са реформи в здравеопазването. Държавата не трябва да превръща болниците в търговски дружества. Битката за смислено здравеопазван...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

Слави Трифонов: Един ден съм “лош”...
Мнение: Предизборната кампания...
ПП определи обвинението срещу...
Спиране на войната и връщане към...
Слави Трифонов: Като министър...
Пеканов призна: България не може...
ЦИК: Няма да има видеонаблюдение...
Радев заминава за Европейския...
Костадинов даде отговор на журналистическо...
БСП сигнализира Европа за Зарков...
Петър Витанов очаква лидерския...
На молитвената закуска в САЩ Иван...

Последни новини