Най-голямата верига зоомагазини у нас отваря врати в Kaufland кв. “Крива река“

15624
Най-голямата верига зоомагазини у нас отваря врати в Kaufland кв. “Крива река“
Снимка: Кауфланд

Най-голямата верига зоомагазини в България открива новия си атрактивен и модерен обект в столичния Kaufland в кв. „Крива река“ на 17 септември 2022 г. Това е вторият магазин на Petmall в Kaufland България, а другият се намира  в столичния квартал „Малинова долина“ и е един от първите отворили физически магазини на зоо веригата.

Новият обект ще бъде с размер от 120 кв.м. и ще предлага над 5000 артикула, част от които са ексклузивни за него и не могат да бъдат намерени на друго място. Голямото многообразие от стоки включва интерактивни играчки зa животни, селекция от продукти с грижа към природата - биоразградими опаковки, продукти с кокосово масло и без палмово масло, висококачествена храна, био козметика за всички видове домашни любимци и много други. Това прави обекта в Kaufland уникален и предоставя възможност на всички клиенти да имат достъп до доказано най-добрите продукти в сферата на зоо света.

„До момента имаме 11 обекта изцяло позиционирани в София, както и най-големият онлайн зоомагазин - petmall.bg. До края на годината планираме откриването на още магазини, като предстои и откриването на първия извън София. За нас това е само началото и като част от стратегията ни за растеж, сме амбициозни и сме си поставили за цел в периода 2023-2024 да отворим 40 нови обекта.  Целта ни е Petmall да бъде близко до всеки стопанин на домашен любимец и така клиентите ни да имат достъп до най-добрите и най-подходящите продукти за тях.“ – споделя Никола Нинов, управляващ съдружник на Petmall.

Отварянето на новия обект е част от дългосрочната стратегия и на Kaufland България. Лидерът в модерната търговия разширява партньорството си с Petmall в продължение на концепцията си за предоставяне на разнообразни услуги на своите клиенти -  One Stop Shopping. Чрез нея хипермаркетите на Kaufland постепенно се превръщат в своеобразни търговски центрове, в които клиентите могат да се възползват от най-разнообразни стоки и услуги на едно място.

Сред многото изненади за откриването на най-големия зоомагазин в България ще бъдат невероятен Instagram кът за добро настроение, 20% отстъпка на всички артикули в магазина, специална кучешка торта и томбола с награди. Клиентите ще бъдат посрещнати заедно с домашните си любимци, за които има направен отделен вход водещ директно в магазина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com