Най-хубавите ИДЕИ за подарък за жена Стрелец

9425
Най-хубавите ИДЕИ за подарък за жена Стрелец
Снимка: iStock

Вече навлязохме в периода на Стрелците и е време да се погрижим за близките си под този зодиакален знак, ако вече не сме го направили. Нежните представителки на зодията са типичните оптимистки, приключенки и мечтателки. Те са готови да се впускат в предизвикателства, без да му мислят, както и да изпробват най-различни нови дейности, да купуват нови за тях дрехи и предмети и т.н.

Затова и относно подаряването на подарък на жена Стрелец бихме могли да кажем, че не е трудна задача. Те не са много капризни и ще приемат с любов и благодарност всичко, което им подарите. Предлагаме ви все пак да се обърнете към неща, които да се впишат в свободния им дух и екстровертна природа. Какви да са те, прочетете в следващите редове.

Ако сте зодия Стрелец, ето кои са най-подходящите партньори

Родени между 22 ноември и 21 декември, Стрелците са свободолюбиви, спокойни и приключенски настроени. Те имат страст да пътуват и да из...

Приключение на открито

Със сигурност с подобна изненада ще уцелите в десетката! Независимо дали ще изберете пикник в гората, къмпинг, излет, приключение в аквапарк, рафтинг, картинг или за каквото друго се сетите – със сигурност вашата приятелка Стрелец ще си прекара чудесно! Жените от тази зодия обичат всякакви подобни преживявания, така че действайте смело.

Посетете заедно ново място

Дали пътешествие със самолет, или пък с колата – няма значение, посещавате ли непознато за Стрелеца място. Те ще се вълнуват като малки деца и никога няма да забравят за този мил жест. Препоръчваме ви обаче да изберете вълнуваща дестинация, която е в близост до природата и може да се възползвате от страхотни предложения – например яздене на камили, рафтинг в чужда страна и др.

Ако имате Стрелец в живота си, вие сте късметлии. Ето защо!

Всеки от нас се нуждае от приятел, който ще бъде тук, когато най-много се нуждаем от него, и няма да ни съди за това, което правим. Той...

Колкото по-екзотична е дестинацията, толкова по-любима ще стане на Стрелеца.  Не избирайте места, в които ще трябва само да си почивате и бездействате – жената Стрелец не обича пълната почивка, тя иска да се зареди с енергия от новото място. 

Не всеки има възможност обаче да заведе половинката си на подобна екскурзия. Значително по-бюджетни варианти са например албумите от тези дестинации, готварски книги с екзотични рецепти, вещи от други страни и т.н. Освен екзотични места, на Стрелците биха се харесали и старомодни приключения като пътуване из страната с влак например. Ще преминете през красива природа и ще имате много часове да й се насладите. Определено е по вкуса на жената Стрелец.

Подарете й ново спортно приключение

Както вече споменахме, жените от тази зодия обичат да изпробват всякакви непознати неща. Ако я познавате достатъчно добре, подарете й урок за спорт, който е искала да пробва, но досега не е успяла. Това ще я зарадва и ще й покажете, че наистина помните малките детайли.

7 причини да обичаме Стрелците

Кой не обича веселите и неповторими представители на знака Стрелец. Ето седем причини от основните, заради, които толкова ги ценим. 1....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...