Най-коварните женски зодии, от които мъжете често си патят

5952

Жените могат да са по-хитри и опасни от всеки мъж на земята и в никакъв случай не бива да бъдат подценявани. Според астролозите има няколко “нежни” представителки на Зодиака, които са професионални измамнички. Разбира се, това не се отнася за всяка жена от зодията, както и не ги набеждаваме в нещо лошо, но според зодиакалния им знак те могат да притежават някои доста коварни характеристики. 

Ако искате да разберете дали и вие сте сред тях, останете до края.

Скорпион

Разбира се, тази класация няма как да мине без присъствието на Скорпионката. Те са считани за едни от най-злите и опасни жени и има защо. Принципни, смели, особено отмъстителни и хитри. Препоръчваме ви да не ги мамите или предавате, защото ще очернят живота ви. И все пак, жената Скорпионка е лоялна и няма да ви стори зло, ако вие не сте предприели първата крачка към нейното саботиране. Не е лесно да се свикне с нейния характер, но действията на такава жена ще са пълно отражение на вашето отношение към нея. 

Жените от тези ЗОДИИ са най-красивите

Стрелец

Представителките на този знак могат да крият коварната си същност зад едно усмихнато лице, което ви придружава на всяко пътешествие или купон, но не се знае в кой момент могат да покажат “рогата” си. Всъщност тяхното отмъщение или атака срещу вас няма да остане скрито, тъй като жените от тази зодия не могат да си държат езика зад зъбите. И все пак, именно заради способността си да омайват с думи, могат да ви присламчат към себе си и да спечелят доверието ви, а след това напълно да ви разнищят. Не се поддавайте на ласкавите им думи, а следете внимателно техните действия - те могат да ви отворят очите за истината и да ви опазят от неприятните последици, които е възможно да ви предстоят. 

Кое е подходящото цвете за подарък според зодията?

Риби

Дори и да си мислите, че Скорпионките са най-опасните жени, вероятно не сте имали взимане-даване с представителка на знака Риби. Според астролозите те спокойно и заслужено могат да заемат почетното място. В тяхната природа се нареждат коварството, хитростта, измамничеството и отмъстителността. Дамите от този знак са по-скоро безскрупулни и безчувствени. Колкото мили и невинни да ви се струват, не им се доверявайте напълно и винаги имайте едно на ум, тъй като те във всеки един момент могат да кроят планове по какъв начин да ви саботират. Определено не ги допускайте твърде навътре в личното си пространство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

3 места в дома ви, които задължително...
Какво да подарим за Новата 2023...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Кои зодии ще генерират гениални...
Зодиите, за които декември ще...
Кои са слабите места на всяка...
Декември 2022 г. обещава късмет...
Ето какво винаги е изписано за...
5 знака, че е време да смените работата...
Дневен хороскоп за 3 декември...
Как да забравя бившия?
Само хитрите домакини знаят как...

Последни новини