Не е за вярване, но ТЕЗИ зодии са най-преданите и ВЕРНИ съпрузи

10294
Не е за вярване, но ТЕЗИ зодии са най-преданите и ВЕРНИ съпрузи
Снимка: iStock

Всеки човек има различно виждане относно създаването на семейство, равноправието, ролята на мъжа и жената в дома и т.н. Но това зависи и от характера, а той е под влияние и на зодиакалния знак. За съжаление, изневерите и аферите са все по-често срещани в днешно време, но има и такива мъже, които все още държат на принципите си. Нека видим кои зодии се отличават като най-лоялни сред силния пол. Дами, ако си търсите верен съпруг, заложете на някой от тези знаци:

Телец

Телците са романтици, не стоят в една връзка, ако не обичат истински. Те са солидни хора. Няма да ви заменят за нищо на света. Те упорито преследват целите си и не се отказват от тях. Не избързват с брака, обикновено предприемат тази крачка, когато вече знаят какво искат от себе си и от половинката си. 
Гледат на семейството много сериозно и отговорно, за тях то е на първо място и не биха рискували стабилността си заради мимолетни авантюри. Не се поддават на провокативните жени, стоят плътно до половинката си и изобщо не им минава мисъл за изневяра.

Дева

Мъжете Деви са сериозни и отговорни личности, не им е присъща фриволност, затова и половинките им не трябва да се притесняват, че могат да тръгнат по лош път. 
Те премислят всяко свое действие, а помислят ли си нещо за изневяра – не биха си позволили да го сторят. Импулсивните и необмислени решения не са им по вкуса. Много добре преценяват до какви резултати ще доведе решението им, така че стане ли въпрос за разклащане на доверието – бягат далеч.
Девите са с високи морални ценности, дори се отвращават от изневерите, камо ли да го сторят. Изключително морални са и не биха ви предали никога. Девите са идеалните съпрузи.

Рак

За раците най-главната цел е да създадат здраво и стабилно семейство. Те се стремят към това цял живот, затова няма защо да се притеснявате дали ще са ви верни – искат ли ви за тяхна съпруга, никога няма да потърсят любов на друго място. Те са грижовни и са готови на всичко, за да осигурят добър стандарт на живот, спокойствие и щастие за семейството си.

Скорпион

Скорпионите обикновено обичат всякакви леки флиртове и авантюри, но стане ли дума за семейство – се променят коренно. Те не биха предали и заменили жената, която са избрали за своя съпруга. Защитават семейството си и се стремят към хармония и стабилност. Не се подлъгвайте заради миналото им – обичат ли ви истински, ще го разберете и ще се уверите, че са наистина лоялни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно