Непобедими Аржентина и Меси загряват за Мондиал 2022 с абсолютен слабак: 2 победи в 20 мача

1680
Непобедими Аржентина и Меси загряват за Мондиал 2022 с абсолютен слабак: 2 победи в 20 мача
Снимка: Getty Images

Вече започнаха двубоите от тази пауза за националните отбори, идваща седмици преди старта на дългоочакваното Световно първенство по футбол. И докато европейските грандове са заети с Лигата на нациите, то другите такива си осигуриха приятелски мачове по време на прекъсването. Изключение не прави и един от фаворитите за трофея Аржентина.

Меси и Аржентина пазят безценната серия без загуба преди Мондиал 2022

Лионел Меси и компания продължават извънземната си серия и вече са в поредица от 33 сблъсъка без поражение. Това едва ли ще се промени и след първия предстоящ приятелски мач, като имаме предвид, че съперник на отбора ще е Хондурас. Тим, който е на обратния полюс - има едва два успеха в последните си 20 мача.

Коефициентът на efbet невероятната серия на аржентинските футболисти да продължи с победа е 1,12, докато ставката за сензационен успех в полза на Хондурас е 27,00. Пазарът за равенство е оценен на 11,00. Двата тима се изправят един срещу друг в нощта на събота срещу неделя - 03:00 часа българско време.

Изненадващо или не, но двата тима са се срещали още два пъти през този век. Едва ли е учудващо за някого, че и двата случая са приятелски мачове. Звездната селекция съумява да спечели въпросните два мача - първо през 2003 година с 3:1, а след това преди шест години, когато "гаучосите" надделяха с минималното 1:0.

Колко сериозно може Аржентина да навреди на Хондурас?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има под 2,5 попадения в срещата им е 3,25, докато за над 2,5 гола е 1,38. Съответно ставката за това и Аржентина, и Хондурас да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,55, докато за няма гол/гол е 1,58.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com