Нещата, които трябва да знаете за жената Рак

43607
Нещата, които трябва да знаете за жената Рак
Снимка: iStock/Guliver

Жените представители на зодия Рак са известни с огромното си търпение . Те прощават лесно , но има неща , които те не могат да преглътнат .Отпускат се пред половинката си единствено когато се чувствт сигурни в надеждността му,нуждаят се от стабилни и сигурни в себе си мъже . Привързани са към семейството и приятелите си и се стремят да създадат сплотено семейство и уютен дом. Те са колебливи , дори когато им предоставите всичко , от което имат нужда . Нужно е цял живот да им доказвате , че не са направили грешка , когато са избрали точно вас . Понякога стават обсебващи за половинката си .

Тези жени имат големи и изразителни очи , надарени са с дълги крака и ръце , и тесен ханш . При тях се забелязва или голям бюст , или лиспа на такъв.Склонни са към напълняване , когато станат на средна възраст.

Важни правила за срещи със зодия Рак

Ракът, или човекът, който е роден в периода 22 юни до 22 юли, е много подходящ за семейството и семейството. Отидете на любимото му мяс...

Жените представителки на зодия Рак са пестеливи и много практични. Не харесват скъпи подаръци , а искрени чувства. Те са много странни , мразят да бъдат критикувани , лесно се обиждат и не приемат откази. Винаги се съмняват в качествата си. Страхуват се , че не са достатъчно красиви, умни, добри в нещо и тн.

Жената Рак често се държи като майка с приятелките си , тя е готова на всичко за тях . Би им помогнала дори , когато тя самата има по-сериозни проблеми . Колеблива и страхлива е , но когато стане въпрос за приятел тя не познава страх . Тя никога не би предала някого в труден за него момент и когато е нужна на някого става твърда и готова на всичко , за да помогне .

Те не понасят нетактичността . Тъй като винаги се поставят на мястото на човека срещу тях и се стремят да не го обидят по някакъв начин , не могат да приемат , че има хора , които нехаят дали думите или действията им няма да наранят някого .

Мразят лицемерите и манипулаторите , защото те са честни и открити . Не приемат хората , които говорят само неща , които биха им помогнали .

2018 ще бъде невероятна година за ЕДНА ЗОДИЯ

2018 вече е тук и докато всички правят грандиозни планове и си поставят цели, има една зодия, за която годината ще е по-специална от ко...

Не харесват хората , които забравят , че всички сме равни и които гледат останалите отвисоко.

 

Бъдете деликатни при общуване с женските представителки на зодия Рак. Те са търпеливи докато не бъдат предизвикани.Ако се почувстват застрашени от нещо ще „се скрият в черупките си“ и ще замълчат . Ако ги спечелите по някакъв начин винаги ще можете да разчитате на тях и на отзивчивостта им . Опитайте се да не изглеждате превзето, лицемерно или пък нетактично.Ако ви обичат , то ще е за цял живот . Ако сте врагове ще бъдат много жестоки към вас .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com