Нещата в дома, които могат да привлекат просперитет и финансово благополучие

3632

Всеки иска да бъде по-богат, но за това изобщо не е необходимо да се изтощавате с безкрайна извънредна работа. Достатъчно е да се обградите с правилните неща-талисмани в дома, носещи правилната енергия.

Ясни са нещата, които привличат просперитет и щастие, но е много важно да има пасивни източници на късмет в къщата. Именно за тях ще разберете в следващите редове. Не е необходимо да използвате всички. Едно или две неща ще са достатъчни.

Пресни плодове

Задължително сложете чиния с цитрусови плодове на видно място у дома. Тези плодове носят мощна енергия, която може да ви даде сила на волята, да повиши производителността ви и да ви помогне да се съсредоточите.

Тамян

Всеки тамян на базата на цитрусови плодове, мента, бергамот, виолетка и сандалово дърво помага за получаване на финансов късмет и увеличаване на производителността. Можете да запалите свещи с тези аромати или да използвате специални лампи, ароматни пръчици веднъж дневно.

ТОП 10 на най-верните инструкции за привличане на пари в дома

Растения

От растенията най-добрите талисмани за привличане и задържане на финансов късмет са лимоновото дърво и паричното дърво, наричано още Дебела Мара. Полезно е да поставите такива растения в работещ домашен офис или близо до мястото, където работите. Ако желаете, можете дори да създадете такива зелени приятели в офиса.

Камъни талисмани

Яспис

Този камък има благоприятен ефект върху цялостната енергия на помещението. Поставете го в центъра на стаята, в която работите. Можете да го поставите в кухнята или в спалнята, ако не работите у дома, а просто си почивате. Освен това ще бъде полезно допълнение към работното място извън родните стени.

Карнеол

Това е камък, който съчетава силата на елементите Огън и Въздух. Изключително полезно е за тези хора, които искат винаги да бъдат мотивирани и пълни с енергия. Това е страхотен финансов талисман за дома, който можете да вземете със себе си по работа или на работа, в магазина за пазаруване.

Ето как да привлечем парите у дома?

Топаз

Той е минерал от елементите Въздух и Вода. Той е невероятно силен и помага за хармонизиране на съзнанието на човека, настройва го по правилния начин и помага за намиране на решения в трудни житейски ситуации. Този камък помага много. Добър е за този, който постоянно общува на работа. Повишава общителността и придава вътрешна лекота.

Трепетлика

От древни времена трепетликата е смятана за дърво на богатството и просперитета в много култури, така че отрежете си няколко клонки за дома си. Поставете ги на всяко удобно за вас място. Те ще привлекат успех и късмет. Колкото по-дълго стоят в дома ви, толкова по-добре.

Петолъчна звезда

Този символ може да бъде нарисуван на стените или можете да закупите петлъчева звезда, изработена от дърво или метал, която да окачите на стената. Тя представлява единството на петте елемента на Фън Шуй - метал, земя, дърво, вода и огън. Това е един от най-добрите талисмани не само за работа и финансово благополучие, но и за любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Ето кои са основните причини мъжете...
Коя зодия е лъжливото овчарче...
Какво послание праща Вселената...
Коя зодия е вълк в овча кожа?...
Защо жените избират все по-често...
Защо хората, родени през януари...
Винаги актуални: не хвърляйте...
Най-разпространените митове...
Камъните, които успокояват и...
Пригответе се за сълзи: 30-годишният...
Евтино и безвкусно: 3 имиджови...
Емоциите, които могат да убият...

Последни новини