Нещо интересно за зодия Лъв, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

16277

По същия начин, по който лъвският рев кара джунглата да трепери, така и магнетизмът, силата и харизмата на Лъва разтърсват астралните структури! Неслучайно тази зодия се смята за най-величествената в целия зодиак - благодарение на своята неповторимост, която съчетава талант, изобилие, енергия и страст.

Лъвовете са смели и самоуверени хора. Те вярват, че природата трябва да се подчинява на тяхната сила и, че техните желания са един вид закони. Затова, когато си набият нещо в главата, почти не променят мнението си!

Лъвът и любовта

За Лъва идеалната любов трябва да има вкус на откритие! Той има нужда от възбуждаща романтика, защото фантазията му помага да запали желанията си. Когато се интересува от някого, се държи така, сякаш е „на лов". Чувства се много комфортно в среда, предразполагаща към флирт, защото е експерт в съблазняването. Щом почувства интерес към някого, той създава стратегия за подход, която рядко се проваля. С чар, приятно общуване и добър хумор, Лъвът очарова целта си до момента, в който хвърли картите на масата. Едва ли някой ще избяга от атаката му! Ако нещата прераснат в срещи, ще превърне ежедневието в маратон от изненади и наслада. Целта му е да види любимите си хора щастливи, затова не липсват подаръци и незабравим секс. Лъвът просто осигурява ежедневен запас от взаимни комплименти - без тях животът за него изглежда скучен и дори несправедлив! Разбира се, партньорът или партньорката му също трябва да бъдат жизнени и пълни с въображение: човек, който е пасивен, охлажда мигом емоционалната му енергия.

Лъвът и семейството

В семейството си Лъвът не бяга от своята същност и обикновено поема инициативите в съвместния живот. На барбекю той определя менюто и избира гостите. При пътуване проследява маршрута и определя спирките. Всеки, който свикне с този модел на поведение, е склонен да следва командите му. Пък и е комфортно друг да се грижи за досадните подробности от ежедневието, нали така?

Лъвът и работата

Лъвът гледа на работата като на ловно поле в саваната, където да разкрие своите способности. В професионален план той е устремен напред и изпълнен с воля за победа. Бори се, за да може да ръководи, тъй като отрано възприема лидерското си призвание. Сблъсква се с препятствията без страх, но се нуждае от признание и възхищение, за да върви здраво по стълбата на успеха.

Лъвът като родител

Когато станат бащи и майки, Лъвовете и Лъвиците проявяват най-добрите качества на този знак – те са любящи и предани. Мотивират децата си да намерят своето призвание и така да изградят собствена самостоятелност. Те гледат на малките като на продължение на своите таланти и способности, затова насърчават формалното им образование от най-ранна възраст и, когато е възможно, ги окуражават за допълнителни курсове по изкуства, спорт, езици. Те са и умни родители, които разбират драмите на юношеството и вникват в проблемите на своите наследници.

Малкото Лъвче

Детето Лъв е общително, комуникативно и пълно с енергия. В училище обича да командва съучениците си - поведение, което трябва да бъде контролирано от учители и родители. Харесва да участва в театрални дейности, където може да приложи актьорските си умения. Щастливо е, когато го избират за представител на класа. Стреми се да получава добри оценки и така да кара родителите си да се гордеят.

Целувката на Лъва

Лъвската целувка е пълна с желание и топлина, защото Лъвът в суетата си иска да бъде запомнен като инициатор на незабравимо целуване! При това, неговата целувка има вкус на предложение: ако се удаде възможност, сексът, който следва, ще бъде такъв, че да се запомни. Трудно е да изтриеш лъвска целувка от паметта си!

---

 

Какви са слабостите на зодия Лъв, за които трябва да внимавате?

Лъвът без съмнение е кралят - той е красив, умен, благороден, харизматичен, величествен и горд. Понякога гордостта на представителите ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Мъж се направи на умрял, за да види...
Кои са най-лошите черти на зодия...
Овен - с коя зодия си подхожда най-много...
Топ 7 безполезни неща, които не...
4 неща, от които да се откажете...
Интересни факти за солта
С какво се пие уиски - ето как да...
Експерт: Ето защо батериите на...
7 начина за възстановяване на...
В планината през зимата тези 10...
4 апетитни десерта, на които да...
Интересни факти за пилешката...

Последни новини