Неземно любовно щастие очаква тези 5 зодии през 2023 година

20799
Неземно любовно щастие очаква тези 5 зодии през 2023 година
Снимка: iStock

Вече сме към края на първия месец от новата година и много от астроложките годишни прогнози са налице. Знаем, че сте нетърпеливи да разберете какво са ви подготвили звездите за цялата година, особено в любовен план. 

Астролозите са определили 5 късметлии, които ще срещнат голямата любов през 2023 година или пък ще създадат семейство, ако вече са намерили своята сродна душа. Вижте дали вие сте сред тях в следващите редове.

Овен

Овните са сред първите късметлии, които ще усетят влиянието на любовната магия върху себе си. Според звездите за вас се очертават големи промени в любовен аспект. Събитията може да ви накарат да осъзнаете, че най-важно е на първо място да обичате себе си. Вярвайте на интуицията си и се доверете на вътрешния си глас, съветват астролозите. По този начин ще сте в хармония не само със себе си, но и с човека до вас. Ако се заредите с достатъчно търпение и желание, балансът в живота ви ще се възстанови.

Не е изключена и нова любов, в която ще откриете удовлетвореност и щастие. Много от вас ще прекарат годината в забавления, купони, флирт и бурни емоции - насладете се на макс!

Зодиите, които ще срещнат голямата любов през 2023

Рак

Обвързаните Раци само могат да се радват на хармоничната си връзка, която с времето все повече ще процъфтява. Не е изключено предложение за брак и създаване на семейно гнездо. 

Необвързаните също не бива да се притесняват за любовния си живот. Ще се срещнете с много хора и предложенията за различни преживявания ще валят. Важно е обаче да не се изпълвате с очаквания, за да не бъдете разочаровани. В периода април-юни е възможно да се появи сродната ви душа.

Лъв

Нова година - нова любов. Дали стара тръпка ще възкръсне, или ще се запознаете с нов човек, който да ви привлече - без съмнение късметът в любовта ще ви съпътства. Голямата промяна ще усетите най-вече през топлия сезон и по-конкретно - месец юли. След това ще отворите очите си за много истини и промените ще се случват непринудено.

Не се притеснявайте, ако след това се появят и конфликти - до края на годината положението ще се успокои, а вие ще се радвате на стабилна връзка.

Какво пречи на всяка зодия да намери истинската любов и какво да прави по въпроса?

Везни

Хармонични и романтични връзки обещават звездите за представителите на зодия Везни. Бъдете нащрек през периода май-юли, когато може да стане по-напечено, но с малко търпение и компромиси ще върнете нещата в правия път.

За необвързаните Везни месец април е много обещаващ в откриване на голямата любов.

Водолей

Тази година определено ще сте концентрирани върху любовта. Ще усетите притока на любовна енергия още в началото на годината, а през пролетта любовта ще процъфти наравно с цветчетата. Лятото обаче ще е необходимо да положите повече усилия и да се докажете - не забравяйте, че комуникацията е изключително важна! В края на годината ще получите необходимата осъзнатост и сами ще прецените дали да навлезете в новата година сами, или с партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Кои зодии ще се чувстват като "разпънати на кръст" в четвъртък?

Паричен Четвъртък - кои зодии ще са паралиите днес?

28-ми март ще е Празник на късмета за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 28 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com