НА ЖИВОВойната в Украйна

Никола Стоянов: Над 200 млн. лева ще бъдат инвестирани в индустриалните зони на България

1298

Над 200 млн. лева са заложени в Националния план за възстановяване и устойчивост за развитие на индустриалните зони у нас. Това съобщи министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов по време на церемонията „Кмет на годината“, организирана от Kmeta.bg.

Министър Стоянов изтъкна, че индустриалните и логистични паркове са устойчив инструмент за привличане на нови инвестиции в регионите. „Изключително важно е държавата, местната власт и бизнеса да развиват съвместно този потенциал за да бъдем още по-успешни“, заяви министърът.

Никола Стоянов връчи специалната награда на конкурса за иновации в мобилността. Отличието получи Столична община за проекта ИНОЕЪР, чиято цел е да бъдат разработени нови решения за мобилност и зелено придвижване в столицата. „Кмет на годината“ се организира за 10-а поредна година и този път над 72 000 граждани са дали своя глас в седемте категории на конкурса. На събитието присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на младежта и спорта Весела Лечева и други.

Никола Стоянов: Над 75% от заетите у нас работят в малки и средни предприятия

Малките и средни предприятия са гръбнакът на икономическата ни система, като те осигуряват работа на над 75% от заетите у нас и генерир...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

От петък: Откриват втора лаборатория...
Владимир Кисьов: Циничният аргумент...
Николай Милков: В нидерландската...
Новият шеф на БАБХ - решен да повиши...
Правната комисия прие законови...
Радев пред Кристин Лагард: Основен...
ПП отговориха на Борисов: Видя...
Москов: Не мога да се отърва от...
Явор Божанков: Президентът води...
Одобрени са допълнителни разходи...
Борисов: Габровски сам си търси...
Лечева отговори на Василев: Не...

Последни новини