НА ЖИВОВойната в Украйна

Нинова: Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом

760

Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом. За стабилно управление, което от утре да отвори мощен социално-икономически щит пред кризата. За повишаване на доходите, за развитие на икономиката, което да гарантира просперитет на България. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, която гласува в столичното 25 ОУ "Петър Берон" в кв. Лагера, предаде репортер на БГНЕС.

"Нека хората да знаят, че в тези трудни кризи няма да бъдат изоставени, че държавата ще бъде до тях, ще е техен партньор. И гласувах за ред правила: законът да е еднакъв за всички, да няма богопомазани, да се прилага еднакво за всички и да има справедливост", каза тя.

"Без силна социална партия няма да е лесно в тези трудни моменти. Ние го доказахме с предишното управление със социалната програма, която реализирахме. Когато си в опозиция, можеш само да обещаваш", допълни Нинова.

Изборният ден в страната започна нормално

Изборният ден започна в 7 часа. Няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите. Има отделни секции...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

Ицо Хазарта: Наболели теми се...
Нинова: Бях свидетел, когато...
Мирослав Иванов: Няма наченки...
Станишев: Нестабилността у нас...
Александър Николов: Скандалът...
12 години политика без политики...
Карадайъ към Мария Цънцарова:...
Свиленски не знае за какво ще го...
Настимир Ананиев: БСП отвориха...
Кирил Петков гледа "Шоуто на г-н...
Христо Иванов: Безотговорно...
Евелина Славкова: Много по-вероятно...

Последни новини