Нинова в Смолян: Поздравяваме Европейската прокуратура за днешното разследване

5582
Нинова в Смолян: Поздравяваме Европейската прокуратура за днешното разследване
Снимка: БСП

Крадците, а не детските и пенсиите ощетяват бюджета. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заключителната среща на коалиция „БСП за България“ в Смолян.

„Поздравяваме европейската прокуратура за разследването за корупция и злоупотреби с европейски средства с обществената поръчка в София за жълтите павета. Крайно време е да има истинско разследване, съд и отговорност за кражбите от джоба на най-бедния народ в Европа. И да не ни се обяснява, че няма пари за заплати на работещи бедни и преизчисляване на пенсии. Да не ни се казва, че с увеличение на детски и майчинство ощетяваме бюджета. Че безплатните учебници и детски градини са риск пред бюджета. Ощетяват го крадците и политиците, които им го позволяват“, заяви още Нинова.

Нинова във Варна: Да се спре временно вносът от Украйна, за да спасим българското земеделие

„Благодаря ви за топлото посрещане, благодаря ви за гостоприемството, за енергията и силата, която излъчвате и която предавате и ...

На закриването на кампанията на социалистите в 22 МИР присъстваха още водачът на листата в Смолян – проф. Георги Михайлов, областният председател на БСП-Смолян и втори в листата на социалистите в района – Емил Хумчев, пpeдceдaтeлят нa Oбщинcĸия cъвeт нa БCΠ - Mилĸo Гaвaзoв, oбщинcĸият cъвeтниĸ и ĸaндидaт зa нapoдeн пpeдcтaвитeл - Рабие Kьoceвa, както и останалите ĸaндидaти oт смолянската лиcтa нa кoaлиция „БCΠ зa Бългapия“.

ОЩЕ: Нинова в Ямбол: Подкрепете ни да спасим децата от експеримент с човешката природа, наречен трети пол

„Ще се борим докрай да сме социалният щит в защита на хората. Ще сме партията на мира, която спасява българското семейство и българските деца, които са бъдещето на България”, призова Корнелия Нинова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com