Няма Барселона, няма Реал! Голямото дерби на кръга в Ла Лига е непредсказуемо

1789
Няма Барселона, няма Реал! Голямото дерби на кръга в Ла Лига е непредсказуемо
Снимка: GettyImages

Клубният футбол отново излиза на сцената, след като прекъсването за изиграването на срещите на националните отбори приключи. Подновяват се битките по европейските терени, а несъмнено в испанската Ла Лига има сблъсък, който приковава вниманието. В него не участва нито Реал Мадрид, нито Барселона.

Дербито на кръга в Ла Лига: Севиля - Атлетико Мадрид

Именно "кралския клуб" и каталунците са заели първите две места след изиграването на първите шест кръга, като шампионите от Мадрид имат 18 точки, а "блаугранас" е с 16. Третият най-утвърден в страната тим за последните години Атлетико Мадрид е чак на седмата позиция с десет пункта. Именно това ще опитат да променят Диеого Симеоне и компания и първата крачка към успеха е да спечелят тежкото си гостуване на Севиля от кръга.

Коефициентът на efbet това да се случи успешно и мадридчани да спечелят визитата си е 2,60, докато ставката за успех в полза на домакините от Севиля е 3,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,30. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 2-ри октомври, от 19:30 часа българско време.

Изненадващо или не, но Атлетико Мадрид няма победа над този съперник в три поредни двубоя. Нещо повече - отборът е записал едва един успех от осем мача с този съперник. Любопитното е, че четири от тях са завършили при точен резултат 1:1 и общо само две срещи са имали над 2,5 попадения.

Ще си спретнат Севиля и Атлетико Мадрид голово зрелище в Ла Лига?

Коефициентът на efbet и в този случай да има общо под 2,5 попадения в мача между тези опоненти е 1,65, докато за над 2,5 гола е 2,35. Съответно ставката за това и Севиля, и Атлетико Мадрид да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,86.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com