Нов кръг във Висшата лига - ново голямо дерби на Лондон, Арсенал посреща Тотнъм

2682
Нов кръг във Висшата лига - ново голямо дерби на Лондон, Арсенал посреща Тотнъм
Снимка: Getty Images

Шестият кръг от английската Висша лига предлага ново столично дерби, тъй като Арсенал посреща Тотнъм в неделя (26.09) от 18:30 часа българско време в съперничеството на Северен Лондон. Двата отбора започнаха на двете крайности с представянето си в шампионата, но впоследствие размениха ролите си. "Шпорите" бяха лидер в първенството с пълен актив след първите три мача, но сега са в серия от две поредни загуби, докато "артилеристите" стартираха с три последователни поражения, за да продължат с две победи в следващите два мача.

Форма в първенството

През седмицата Тотнъм затвърди слабата си форма, като вече е в серия от 4 мача без успех в редовното време (две загуби и две равенства) във всички турнири. Арсенал пък е точно с толкова на брой поредни победи в състезанията. Така въпреки че "шпорите" са по-напред в класирането (с три точки повече), "топчиите" са фаворити в мача. efbet предлага коефициент от 2,30 за тяхна победа и от 3,45 за успех на Тотнъм (3,45 за равенство). Арсенал спечели последния официален директен мач с градския си опонент, но и това е единственият му успех от 6 срещи помежду им насам (три победи за Тотнъм и две равенства в останалите).

Красимир Корсачки: В България не се дава път на млади и амбициозни хора

Българският треньор от академията на Арсенал, Красимир Корсачки, даде ексклузивно интервю за сайта Betenemy.com. Корсачки разказа интер...

Двубой от лютото съперничество на Северен Лондон без гол не е имало от над 12 години, а в три от последните четири мача между тези отбори има поне общо три вкарани попадения (в единия случай - четири). Коефициентът на efbet за над 2,5 гола и в тази среща е 2,10, докато за под 2,5 гола - 1,90.

Интересни факти

Любопитното за този двубой е, че без значение формата на Арсенал и Тотнъм голове има и в двете врати. Това важи за четири от последните им пет мача. Пазарът за това двата тима да отбележат гол и при тази тяхна среща е 1,85. Ако залогът е за това да няма гол/гол в срещата, сумата ще бъде умножена по 2,10.

Във всяко дерби се очаква да има по-голям заряд, а съответно и по-голяма предпоставка за нерви на терена, особено ако става въпрос за градско съперничество. Този сблъсък далеч не е изключение, като дори напротив - в последните 5 официални мача между "артилеристите" и "шпорите" са раздадени общо цели 30 картона (включително и два червени), което прави средно по 6 на двубой. Коефициентът на efbet за над 5,5 картона в предстоящия мач е 2,55, докато за под 5,5 - 1,50. В последния сблъсък между Арсенал и Тотнъм имаше и червен картон, дошъл след два жълти за Ерик Ламела. Коефициентът за това и този път да има червен картон е 4,65 (1,18 за това да няма червен картон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от рубриката "ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ":

След новия начален бонус: efbet зарадва потребителите си и с нов VIP джакпот!

Пред Игор Тиаго и всички останали: Десподов фаворит №1 за гол в реванша ПАОК - Брюж

След 0:3 на "Анфийлд": Ливърпул не е напълно отписан от Европа

"Алианц Арена" не помага: Байерн и Арсенал "на кантар" в Шампионска лига!

След 3:3 на "Бернабеу": Отписаха Реал за реванша срещу Сити в Шампионска лига!

Коя нация ще спечели най-много златни медали на Олимпийските игри в Париж?

Барса довършва започнатото срещу ПСЖ, Дортмунд ще търси обрат в Шампионска лига

Лудогорец излиза за решаваща крачка към титлата в efbet Лига

Интер, Милан, Наполи и Рома в действие: Серия А навлиза в заключителната си фаза!

Битката в Ла Лига продължава: Реал, Барса и дерби в топ 4 готвят гореща събота!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Efbet