Нова година, нов късмет с награди от колелото на А1

2424
Нова година, нов късмет с награди от колелото на А1
Снимка: A1

Очакванията и надеждите на всеки с настъпването на Новата година са тя да е по-добра, по-успешна и по-благодатна. Изпълнени с нови намерения и силна мотивация за вълнуващи изненади, добрата новина е, че не е нужно да чакаме, а можем да изпробваме късмета си още сега само с един клик чрез „завъртане“ на виртуалното „Колело на късмета“ в приложението или уеб портала Моят А1. Играта „Моят A1 ти е на късмет“ е достъпна за всички регистрирани потребители на А1 от месец октомври 2022 и ще продължи до 29 януари 2023, като всеки има право на едно участие на ден.

В „Колелото на късмета“ потребителите могат да спечелят много моментни награди като допълнителни мегабайти на максимална скорост, национални минути и SMS. Всички спечелени бонуси могат да бъдат активирани с 24-часова валидност към номера на печелившия участник или да бъдат предоставени на друг абонат, който също използва мобилните услуги на А1. Още една добра възможност да изненадаме своите близки с малък жест, дори и след празничните дни.

В два от секторите на колелото е заложено участие в теглене за седмични предметни награди, в което потребителите на А1 имат възможността да спечелят някои от най-желаните технологични подаръци този сезон - 5 смартфона Samsung Galaxy A23 5G и 10 комплекта безжични слушалки TCL. Всеки попаднал на тези сектори има право на едно участие на ден в седмичното теглене, валидно след попълване на номер на услуга и регистрационна форма.

Играта „Моят A1 ти е на късмет“ е израз на благодарност към всеки клиент на А1, но и още една причина регистрираните потребители да посещават платформата Моят А1 всеки ден. Тя дава комплексно решение за всеки, който желае да управлява бързо и лесно своите услуги през компютър или смартфон, да следи потреблението си и да плаща сметки, както и много други функционални възможности по всяко време на денонощието.

Ако късметът в новогодишната баница не е бил на ваша страна, не губете надежда, защото винаги има възможност да му дадем втори шанс, в който да ни изненада с нещо вълнуващо. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com