Новогодишни поверия за здравето, които наистина действат

2077

Покровител на предстоящата 2023 г. е здравия и бърз Черен воден заек. За тези, които милеят за здравето си, това животно ще съдейства да решат всякакви проблеми.

Тези, които имат настинка или грип, трябва да се излекуват преди Нова година, защото заболяването по време на новогодишните празници е много лоша поличба.

Ако не можете сами да се справите с болестта, тогава трябва да посетите лекар, който не само ще установи проблема, но и ще предпише верните лекарства.

Тези, които имат баня във вилата си, трябва да направят парна баня в нея няколко часа преди новогодишната маса. Банята не само ще подобри вашето благосъстояние, но и ще повиши настроението ви преди празниците, както и ще ви зареди с енергия.

Най-добрите пожелания за Новата година

Смята се, че горещата пара не само унищожава болестта, но и изхвърля цялата негативност от човешкото тяло, така че ходенето на баня е много добра поличба.

Ако няма възможност да посетите банята, можете да вземете вана с ароматизирана морска сол няколко часа преди празниците. Такава вана ще ви отпусне и ще ви зареди положително и ще унищожи отрицателното.

Под звъна на часовника трябва да имате време не само да направите лично желание, но и да помолите Вселената за здраве за близките.

Тази жена, която под звука на камбаните слага шал или някакъв вид наметало на главата си и бързо го хвърля с дванадесетия удар, ще остави всички болести на миналата година.

25 пожелания за Нова година

Тези, които здравето им да е наред през годината, трябва да излязат навън в новогодишната нощ и да нахранят бездомните животни и птици.

Счупена играчка за елха на Нова година е много добра поличба, защото обещава здраве и щастие през следващата година на този, който случайно я е счупил.

Със съдовете в новогодишната нощ трябва да се борави много внимателно, защото счупените чинии, чинийки, чаши за вино или халби не предвещават нищо добро.

Който измие всички празнични съдове на изгрев слънце на първи януари, ще е здрав следващата година.

20 оригинални и запомнящи се пожелания за Нова Година

Който кихне един или повече пъти на Нова година, ще има много добро здраве през следващата година.

Тези, които желаят да се отърват от негативността и болестите, трябва да отворят прозореца в навечерието на Нова година под камбаните. Веднага щом прозвучи последният удар, прозорецът може да бъде затворен, защото всички неприятности ще преминат през него.

По време на новогодишните празници не трябва да злоупотребявате с алкохол, защото това може да доведе до алкохолизъм през следващата година.

За да бъде здравето добро през следващата година, трябва предварително да купите амулет с изображение на символа на годината или тотемно животно, след това да го почистите със сол и с дванадесетия удар на камбаните можете да поставите върху себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Вижте най-ниския мъж в света според...
Ангелски часовник за февруари...
Кои зодии имат глас режещ като...
Кога според лунния сеитбен календар...
Кои зодии са бедни като църковни...
С минимални разходи: Как бързо...
5 правила за успешно приятелство...
Желанията ни се сбъдват, но не...
Ето защо не трябва да миете чинии...
4 съвета как да спестим място в...
Добрич кандидатства с проекти...
Не го правете: 4 най-чести грешки...

Последни новини