Новото голямо британско дерби е тук: Мъри е пълен аутсайдер в Синсинати

1314
Новото голямо британско дерби е тук: Мъри е пълен аутсайдер в Синсинати
Снимка: Getty Images

Един от най-емблематичните тенисисти в модерната му история Анди Мъри вече не само не е сред най-добрите от най-добрите, но и от години насам не е първа ракета на Великобритания. Сега тази чест се пада на Камерън Нори. А именно двамата състезатели ще премерят сили един срещу друг в предстоящия кръг.

Мъри срещу Нори: британското дерби в Синсинати

Съдбата ги срещна рано на турнира в Синсинати, който е част от сериите "Мастърс 1000". Двамата ще се изправят един срещу друг в сряда, 17-и август, следобед българско време. Коефициентът на efbet за победа в полза на Анди Мъри е 3,15, докато успех за Камерън Нори е със ставка 1,42.

Към момента бившият номер 1 в света заема 47-ата позиция, докато Нори е на 11-о място в световната ранглиста. Двамата са се изправяли един срещу друг в само два случая до момента, като единият дори е демонстративен двубой (завършва с успех 2:0 за Мъри).

Единственият им официален двубой е отпреди близо три години - от 2019-а, когато в Пекин сънародниците премериха сили на осминафиналите. Краен победител излезе по-опитният състезател, надделявайки с 2:1 сета (първите две части бяха с тайбрек, но последният сет бе уверено спечелен от Мъри).

Как ще се развие дуелът Анди Мъри - Камерън Нори?

Коефициентът на efbet и в този случай Камерън Нори да спечели сет е 1,17, докато за това да спечели сет, но той отново да се окаже единствен на сметката му в официален сблъсък с Мъри, е 5,80. Съответно ставката за това бившият номер 1 да спечели сет е 1,73 (и да се окаже единственият му спечелен в мача - 3,70).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com