НА ЖИВОВойната в Украйна

Община Костинброд поднови поредната детска площадка

1560

Община Костинброд продължава изключителното добро партньорство с “Костинброд ЕКО”.

Регионално ДЕПО – Костинброд, ръководено от „Костинброд ЕКО“ АД, спонсорира новите съоръжения за детската площадка между ул. „Люляк“ и ул. „Мизия“.

Община Костинброд огради цялото пространство с метална ограда, с цел предпазването на децата и постави беседка за техните родители.

Освен редица събития от културния живот на общината, Регионално ДЕПО – Костинброд през последните години спонсорира изграждането на детски площадки в селата и градът.

Днес на посещение в град Костинброд е г-н Барт Невеянс- белгийски партньор на „Костинброд ЕКО“АД и г-жа Теодора Вълчева – един от изпълнителните директори на “Костинброд ЕКО”.

Кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов и Председателят на ОбС-Костинброд, д-р Атанас Тенев, ги запознаха с проектите, които ще се случат в Първи район, гр. Костинброд.

На място посетиха новата детска плоащдка и усилената подготовка, както и завършващи ремонти дейности на площад „Тодор Спасов“, който на 15 август – Голяма Богородица ще бъде осветен от отец Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий“.

На плошада към днешна дата се очертава шахматна настилка, като фигурите са закупени от общината и ще бъдат поставени на 15 август. Поставят се пейки, засадени се дървета, асфалтиран е паркингът пред площада.

В Първи район, град Костинброд предстои и стартиране на много важен проект за НЧ „Св.Св. Кирил и Методий“ и Първо ОУ „Васил Левски“ – предгимназиална сграда.

Скоро започва изпълнение на мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата на I-во ОУ “Васил Левски”, гр.Костинброд и читалището в Първи район.

Продължаваме да градим за нашите деца!

Продължаваме да градим за нашите съграждани!

Заповядайте заедно да осветим обновения площад в Първи район, гр. Костинброд на 15 август от 17.00 часа.

Обявена е нова природна забележителност – "Безденски извори"

Заповед за обявяване на нова природна забележителност – „Безденски извори“, подписа министърът на околната среда и во...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от София

Община Самоков започва работа...
Навършиха се 73 г. от кончината...
Празнично запалиха коледните...
София проектира иновативния...
10 коли и два тира се удариха на...
Плувци от Елин Пелин поставиха...
Най-големият леден парк на Балканите...
Столична община тържествено...
Неотложни мерки за зимния сезон...
Започна изграждането на футболно...
Отлагат забраната за влизане...
Катастрофа с кола на британското...

Последни новини