НА ЖИВОВойната в Украйна

Община Стара Загора получи етикет „Ефективен CAF потребител“

782

Община Стара Загора получи етикет „Ефективен CAF потребител“, присъждан за публични администрации успешно въвели Европейския модел за управление на качеството „Обща рамка за оценка“ (CAF). Отличието официално връчи изпълнителният директор на Институт по публична администрация (ИПА) Павел Иванов на секретаря на старозагорската община Делян Иванов. На церемонията присъства и началникът на отдел „Правно-нормативно обслужване“ Цена Велкова.

Официалното събитие бе организирано от ИПА и се проведе днес в София. То се реализира по проект „Въвеждане на Общата рамка за оценка (CAF) в българската администрация“, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Центърът за административно обслужване на Община Стара Загора бе изцяло обновен и модернизиран. Той отговаря на всички нормативни изисквания. Обследва се ежемесечно и удовлетвореността от обслужването на гражданите, което дава обратна връзка на ръководсвото на Общината. Етикетът „Ефективен CAF Потребител“ доказва успешното въвеждане на модела за управление на качеството в процеса по предоставяне на административни услуги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Стара загора

Катастрофа затруднява движението...
Медицински център стартира безплатни...
Зам.-кметовете на Стара Загора...
Ето кой за втори път стана спортист...
Стара Загора се сдоби с модерен...
С "Мадам Бътерфлай" започва оперната...
Жители на старозагорско на протест...
Отново понасят на ръце 300-метровото...
Бум на исканията за фотоволтаични...
Финално побратимяване на гръцкия...
(18+) Жестокост, насилие и умишлено...
Изграждат модерен комплекс за...

Последни новини