Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

16411
Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът
Снимка: iStock/Guliver

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват наранени. Това ги обезкуражава и заличава вярата им в любовта.

Ако и вие още не сте срещнали голямата и истинска любов, знайте, че има причина за това. Астролозите подчертават, че и тук Звездите оказват влияние. Нека повдигнем завесите на любовния живот при всяка зодия.

Ето какво трябва да знаете, ако още не сте срещнали любовта:

Овен

Проблемите ви в любовта се дължат на прекалено властния ви характер. Вие обичате да контролирате човека до вас, да се налагате, а и също така сте много ревниви. С този нрав трудно ще задържите голямата любов.

Телец

Интересът ви към противоположния пол угасва много бързо. Дори и да сте срещнали вече голямата любов, има риск да не си давате сметка за това. Просто сте прекалено фокусирани в други неща и пренебрегвате най-големия си почитател.

Близнаци

Характерът ви е прекалено труден. Много лесно променяте намеренията си, а непредвидимото ви настроение не може да се търпи от всеки. Голямата любов ще дойде, когато се научите да контролирате нервите си и да държите на това, което сте казали по-рано.

Рак

Вие сте наивни, всеотдайни и се раздавате прекалено много. Искате да осигурите всичко на партньора си, но в крайна сметка го разглезвате и той губи интерес към вас. Така се оказвате с разбито сърце и напразни илюзии.

Лъв

Голямата любов ще дойде при вас, когато излезете от образа на завършен егоист. Мислите основно за себе си, но една връзка трудно може да просъществува без взаимни компромиси и помощ. Трябва да се научите да работите в екип и да слагате любовта на първо място, а не егото си.

Дева

Вие сте твърде претенциозни и критични. Имате огромни изисквания към своите почитатели. Дори и да се появи сериозен кандидат за ваш партньор, умишлено го поставяте пред множество изпитания.

Везни

Вашият проблем е, че гледате твърде много към миналото и моментите, в които са ви наранявали. Дори и да се завърти нов почитател около вас, вие го отблъсквате с разкази за бивши и любовни несполуки. Човек остава с усещането, че не сте преживели предишните си изгори и още мислите за тях.

Как да намерите любовта според зодиакалния си знак

Взаимната любов помага на човек да стане по-добър. Мнозина обаче трудно намират сродна душа и изпитват това чувство. Разчитайки на хара...

Скорпион

Вие сте много избухливи, властни и страстни. Връзката с вас е емоционална, но и много изтощителна. Дори и да ви обичат с цялото си сърце, почитателите ви предпочитат да стоят на разстояние, тъй като се плашат от вашето поведение.

Стрелец

Вие сте човек, който обича приключенията и разнообразието. Сами приключвате връзките си, ако усетите, че ви задушават или изискват твърде много усилия. Ще срещнете голямата любов, когато откриете друг човек, който е със същия приключенски дух като вас и ви дава пълна свобода.

Козирог

Любовно предсказание за всяка зодия през март (Част 2)

"Ако обичате двама души по едно и също време, изберете втория. Ако сте обичали първия достатъчно, то втори е нямало да има!" - Джони Д...

Плашите срещуположния пол с шегите и подигравките си. Усмихвайте се по-често и бъдете по-вежливи. Любовта ще почука и на вашата врата, но се научете да давате шанс на своите почитатели. Не бъдете крайни и заядливи. И вие не сте перфектни.

Водолей

Ако любовта още не е дошла при вас, това е така, защото вие сами не сте я повикали. Били сте твърде заети да купонясвате някъде с приятели или да се вихрите на рок концерт. За да се появи точният човек, трябва да се огледате за него. Може би той е точно до вас в този момент.

Риби

Любовта не идва, защото не умеете да преценявате правилно хората. Сами се впускате във връзки с персони, с които нямате общо бъдеще. А след това страдате и месеци наред си ближете раните. Научете се да пресявате по-правилно своите кандидати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com