Осигурявате продуктите и взимате печалбата - революцията NEXT BASKET

3085
Осигурявате продуктите и взимате печалбата - революцията NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

За първи път на пазара се предлага цялостно решение за онлайн търговия с 340 технически функционалности, 90 готови интеграции и 112 услуги за производители, предприемачи и търговци. 

С днешна дата, от онлайн търговия печелят най-вече тези, които имат пари да инвестират в качествена презентация на продуктите, професионален маркетинг и цялостна бранд стратегия. Макар и на теория пазарът да е отворен за всекиго, производители и начинаещи предприемачи определено нямат равен старт - било то поради липса на опит, експертиза или финансов ресурс.

Склад, продажби, фулфилмънт и управление на ресурси - ето какво може NEXT BASKET

Очакваме първата платформа в света, която съчетава електронен магазин, складово пространство, вградена ERP система и фулфилмънт услуги ...

Това състояние на пазара е напът да се промени с помощта на NEXT BASKET - една платформа, която не просто надгражда наличното на пазара, а го обръща изцяло в полза на бизнеса.

Това се случва с помощта на 340 вградени технически функционалности, 90 готови интеграции и 112 различни услуги, които иначе биха стрували едно малко състояние. А от партньорите се изисква само едно - да имат добър продукт.

Използвате само това, което ви е необходимо

В момента на пазара има различни софтуерни решения, подходящи съответно за микро, малки, средни и големи търговци. NEXT BASKET обединява функциите на всички тези платформи, като дава на партньорите си избор между различни варианти за сътрудничество. Така предприемачите могат да плащат цена според броя включени функционалности и услуги, като мигрират гъвкаво от един план в друг, докато растат.

В резултат, стартирането на бизнес онлайн изисква значително по-малка инвестиция, а растежът се гарантира с помощта на интелигентни технически решения и помощ от професионалисти.

Избирате най-подходящото за бизнеса си

Успехът онлайн няма точно определена формула. Напротив - той зависи изцяло от нишата, от пазара и от визията на компанията. За целта се използват различни инструменти и похвати, подчинени на предварително подготвения бизнес план.

Нидерландска компания, български програмисти и световни иновации - това е NEXT BASKET

През 2021 година България се класира на 35-то място в Глобалния индекс на иновациите, изкачвайки се с пет позиции нагоре спрямо 40-тото...

Ако имате такъв план, екипът на NEXT BASKET се съобразява с него. А ако нямате - можете да го обсъдите и изготвите заедно с експертите на платформата. Като резултат получавате персонализиран набор от задачи и приоритети, по които можете да започнете да работите.

Ето и какво предлага многообещаващият нидерландски стартъп в зависимост от нуждите на всеки свой партньор:

●       Вградени ултрамодерни функционалности за уеб дизайн, продуктова презентация, складово управление, финансова отчетност, SEO оптимизация, автоматизиран превод на над 30 езика и др.

●       Готови интеграции с водещи софтуерни приложения за приемане на плащания, куриерски услуги за доставка, маркетингови инструменти за увеличаване на продажбите, комуникация с клиенти и др.

●       Платени и безплатни професионални услуги за фотография, графичен дизайн, реклама, създаване на текстово съдържание, техническа поддръжка на сайта, счетоводно обслужване на фирмата и др.

NEXT BASKET - платформата за успешен онлайн бизнес

С развитието на онлайн търговията, за да бъде един бизнес възможно най-успешен, вече е задължително неговото присъствие в мрежата. Неза...

В най-пълния си вид, тези възможности имат за цел да обезпечат цялостното управление на бизнеса. Така производители и търговци без опит могат да делегират всички задължения на екипа на платформата, след което да започнат да печелят от продажбите си онлайн.

Дали NEXT BASKET реално ще даде равен старт на всеки, който има добра идея и добър продукт - предстои да разберем със старта на платформата през 2023 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com