Основни астрологични събития през декември 2022 г. и влиянието им върху нас

1492

Към края на отиващата си година искаме да знаем какви изненади да очакваме през декември. Прогнозата за декември ще се повлияе от ключови астрологични събития:

1. Обръщане на Нептун - 4 декември

Първото астро събитие, което трябва да предвидите, е завръщането на Нептун от ретроградно към нормално движение. Тъй като Нептун се смята за планетата на тайните и мистериите, неговият директен ход бележи края на периода на илюзиите. Мнозина ще разберат за редица събития, а други ще успеят да се измъкнат от трудни ситуации, да изградят отношения наново или да ги разрушат.

Също така през този период интересът към езотериката, духовните практики и медитациите ще се засили.

Любовната сфера ще бъде особено уязвима. За всичко е виновна Венера, която първо ще бъде в опозиция с Марс, а след това в квадрат с Нептун – в астрологията това е конфликтен аспект, който обещава самоизмама, саможертва, както и неприятности в любовта и парите.

Затова едно предупреждение за жените от всички зодии: дори вашият хороскоп за декември да не съдържа предупреждения, свързани с личния живот, имайте това предвид. Най-цветистите обещания на партньора всъщност могат да се окажат трик - по-добре е да изчакате реални действия и да не вярвате предварително.

Зодиите, които ще мислят за раздяла с партньора през първото десетдневие на декември 2022 г.

2. Преминаване на Меркурий в знак Козирог – 7 декември

Меркурий е активна и жизнена планета, но преминаването му в благоразумния и сдържан знак на Козирога говори за охлаждане на емоциите. Затова, ако на 7-ми или след няколко дни почувствате, че сте загубили интерес към нещо, за което доскоро сте се притеснявали, или човекът, който харесвате, вече не изглежда толкова привлекателен, дайте си време и не вземайте решения под влиянието на тези чувства. Най-вероятно те са измамни.

3. Преход на Юпитер в съзвездието Овен – 20 декември

Юпитер в астрологията има такива качества като щедрост и доброта. Миграцията към съзвездието Овен предвещава прехода от позицията на наблюдател към активната фаза. Тоест през този период ще искате не само да съзерцавате, но и сами да предприемате действия.

Първият понеделник на декември ще бъде най-тежък за тези зодии

4. Друга ретроградна фаза на Меркурий - 29 декември

По-добре е да вземете важни решения и действия преди 29-ти, защото след това нещата ще започнат да буксуват – ще се провалят някои планове, които вие сами ще откажете. В своето директно (пряко) движение тази планета насърчава инициативността, общителността и сътрудничеството, но обратният ход обещава напълно противоположни настроения.

Заради ретроградния Меркурий до 31 декември ще достигнем малко объркани – без ясни планове и вероятно изтощени от вълнение. Въпреки това, такова състояние ще бъде с пристрастие към оптимизъм, а не към отчаяние. Въпреки дребните несъответствия в бизнеса, ще има усещане, че това са само краткосрочни трудности, че скоро ще дойде успех, който компенсира разочарованието.

До края на месеца ще започне да формира тригон с Уран - планетата на новите идеи и творчеството - и леко ще избута непохватния Меркурий.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

5 лоши фитнес навика, които водят...
Кои са най-подходящите зодии...
Как се сърди зодия Рак - сърдиткото...
7-те най-лоши ежедневни навици,...
Ще причини ли безкофеиновото...
Колко години живеят най-много кучетата -...
Ревниви ли са мъжете зодия Дева...
Кои са най-лошите женски зодии...
Сънища и спукано огледало: 5 знака...
Законът на джунглата важи за тези...
Балсамът за душата се съдържа...
Забрани и ритуали в деня на снежното...

Последни новини