Основните уреди, които активните хора трябва да имат в кухнята си

2384
Основните уреди, които активните хора трябва да имат в кухнята си
Снимка: Actualno.com

Тези, които ценят времето си и водят активен начин на живот, се нуждаят от прости и многофункционални неща, които не отвличат вниманието им от останалите, по-важни неща. И в кухнята не можете без тях.

Кафе машина

Много от работещите хора са свикнали да започват деня си с чаша кафе, което помага за бързото събуждане. Това означава, че у дома предпочитат да имат добра кафемашина. Междувременно тя не изисква никакви усилия или време за използване, а вкусът на напитката ще бъде толкова приятен и богат, сякаш е направен от професионален бариста.

Микровълнова печка

Друг незаменим атрибут в кухнята е микровълновата фурна. Тя все още не знае как да превърне замразен продукт във вкусно горещо ястие за части от секундата, както във втората част на филма "Назад в бъдещето", но е в състояние да загрее храната за няколко минути. А съвременните микровълнови функции предлагат много възможности - от размразяване до печене на скара, от конвекция до готвене по дадени рецепти за няколко ястия наведнъж.

Как миялната да стане като нова

Съдомиялна

Съдомиялната отдавна е важен елемент от техническото оборудване на кухнята. Разбира се, защо да миете съдовете на ръка, ако можете да поставите всички чинии, чаши, ножове и прибори, тигани, тенджери и капаци в съдомиялната машина. И няма значение дали сте вечеряли сами или сте приели гости - съвременните машини се отличават със своя обем и голям брой режими.

Мултикукър

Наборът от функции на мултикукъра ви позволява да готвите голямо разнообразие от ястия, включително такива на ниво ресторант. Автоматичните програми като "Печене", "Пържене", "Кисело мляко", "Пилаф", "Яхния", "Пара", "Каша" и много други изискват само малко усилия от страна на потребителя, свързан с набавянето на съставки. Освен това мултикукърът може да се управлява от мобилни устройства.

НИКОГА не почиствайте тези неща с прахосмукачка

Достъп до гореща вода

Възможността за подаване на чиста вода директно от крана е наистина удобна. Сега пазарът предлага възможност да загреете водата до точката на кипене по същия начин и да приготвите, например, чай, просто като поставите чашата под чучура. Съгласете се, това спестява много време за приготвяне на топли напитки или други ястия.

Прахосмукачка робот

За да не губите време за ежедневно почистване, можете да използвате помощта на роботизирани прахосмукачки. Някои хора дори им дават имена, сякаш са любимите им домашни любимци и гледат очаровано как се въртят из стаята, улавяйки прахови частици и премахвайки замърсяването. Те могат да бъдат програмирани да се включват автоматично или да се управляват дистанционно, дори когато сте в друга държава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Защо не трябва да гладите спалното си бельо?

5 лайфхака, за да поддържате дома си подреден без много усилия

Защо не действа? Как да четем правилно етикетите на домакинските препарати?

9 неща, които трябва да почиствате само веднъж годишно

Как да премахнете следите от дезодорант от дрехите?

Как най-лесно се почистват велурени обувки?

Имитирайте чист дом, само в 7 лесни стъпки

Как се почиства гуменото уплътнение на пералнята?

Практичен интериор: 7 лайфхака за по-лесно почистване

Защо трябва да използвайте само бели кърпи за баня

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com