Остава седмица до крайния срок на eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire

2423
Остава седмица до крайния срок на eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire
Снимка: eMAG

25 април е крайният срок за подаване на кандидатури в конкурса eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire, който ще даде шанс на трима творци да покажат своите произведения на фасадата на една от емблематичните столични сгради – Националния дворец на културата. Арт събитието ще се проведе между 6 и 9 май 2022 г. в рамките на фестивала за светлинно изкуство LUNAR, който ще преобрази София в огромна галерия под открито небе чрез 3D мапинг и светлинни инсталации за над 10 от най-известните сгради и площади в града.

Платформата за онлайн търговия eMAG се включва в първото издание на фестивала с конкурса eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire, в който ще бъдат отличени три творби, съчетаващи креативност и емоции, разказващи истории и демонстриращи умелото боравене с фасадата на сградата, както и с възможностите на 3D мапинг технологията.

Готови за пролетта с CRAZY DAYS в eMAG

До тази неделя (17 април) включително на eMAG се провежда кампанията CRAZY DAYS, за която от платформата за електронна търговия са подг...

Трите теми на конкурса са:

  • eMotions – авторски прочит на тема емоции, иновации, нови възможности;
  • eXplore – авторски прочит на тема търсенето (както буквално, така и преносно) и това, че да намериш „своето” нещо никога не е било по-лесно, вземайки предвид разнообразие, избор, функционалности;
  • eFuture – авторски прочит на тема технологиите като част от ежедневието и иновациите, които превръщат мечтите в реалност – модерност, градска среда, технологии, зелени иновации и социална отговорност, образование.

Документите за участие, правилата на конкурса, техническите изисквания за кандидатурите, както и инструкции за подаването им се намират на страницата на eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire – https://www.emag.bg/lps/lunar. Всеки автор може да участва в повече от една категория, като освен възможността да покажат своето творчество на една от най-емблематичните сгради в София в рамките на атрактивния фестивал, eMAG осигурява и специални награди за тримата победители – комплекти Apple iPad Air 4 (2020), 10.9", 64GB, Wi-Fi и Apple Pencil. Победителите ще бъдат обявени на 29 април 2022 г. на страницата на конкурса.

„eMAG е високотехнологична компания, залагаща на постоянни иновации, които правят достъпни новите възможности на дигиталното бъдеще. С този конкурс искаме да споделим нашата визия и ценности с публиката, да подкрепим младите български творци и да подарим на жителите и гостите на София едно вдъхновяващо изживяване”, каза Мирослава Станева, Бранд мениджър на eMAG България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com