НА ЖИВОВойната в Украйна

Осъдиха на 4,8 г. затвор старши матрос, блудствал с дъщеря си

2972

На четири години и осем месеца, включително наложена глоба от 1000 лв., е осъден старши матрос Ж.Ж. Решението е на Върховния касационен съд за извършени от него престъпления против личността на две жени, едната от които е собствената му малолетна дъщеря, съобщиха от прокуратурата.

Ж.Ж. е признат за виновен за създаване и разпространяване на порнографски материали, многократно заплашване със сила и принуждаване на чужда гражданка да осъществява полов акт с него, за блудствени действия без съвкупление с малолетно лице и съвкупление чрез принуждаване със сила на чужда гражданка.

Осъденият старши матрос е бил задържан под стража незабавно след получаването на първия сигнал срещу него в началото на юни 2019 г. и от тогава не е напускал ареста. В деня на сигнала са извършени неотложни действия по разследването, довели до намирането в дома му на незаконно притежавани огнестрелни оръжия и боеприпаси.

Доказателствените материали за това престъпление са отделени в друго наказателно производство. То е приключило по-рано - през май 2020 г., с влязла в сила ефективна осъдителна присъда от две години и три месеца лишаване от свобода и глоба от 4000 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Крими

Нови милиони, за да убием скоростта...
100 000 лева за този, който открие...
Bird.bg твърди, че прокуратурата...
Откриха украинска валута за близо...
Oправдаха обвинените за подкупи...
Полицията откри незаконни оръжия...
Изпочупиха 26 автомобила в столичния...
Военен камион катастрофира на...
Верижна катастрофа предизвика...
Катастрофа по пътя за Боровец,...
Намериха мъртва 21-годишната...
Българка зашлевена от мъжа си...

Последни новини