От огнено червено до лавандула: Kак да отпразнуваме Новата 2023 година?

1969

Тези нюанси ще добавят специално значение към празника и ще привлекат късмет през следващата година. А и кой ще ни забрани искрено да вярваме в това.

Има много новогодишни традиции, които спазваме. Съществува мнение, че всеки цвят от палитрата има своето значение и мнозина смятат, че обкръжавайки се с определени неща в тази емблематична нощ, можем да намерим най-краткия път към сбъдването на мечтите си. Дали е точно така, експертите ще кажат.

7 суеверия за Новата година, към които да се придържаме

Най-подходящите тоалети

Събрахме за вас най-добрите тоалети от всички подходящи нюанси, заредени за нови бизнес начинания, срещи и любов.

Розово: приятелство и откритост

Розовото беше един от най- популярните цветове на годината. Изглеждаше страхотно на летните веранди на кафенета и морски курорти, но ще се покаже не по-малко ефективно в навечерието на Нова година. Digital Lavender ще управлява през 2023 г. Това е цвят в пресечната точка на розово и лилаво, с мек пастелен тон. От гледна точка на психологията на цвета, розовото представлява приятелство, вътрешен мир и отвореност към света. Смята се, че подобрява връзките и укрепва привързаността. Така че, ако искате да подобрите комуникацията през следващата година, опитайте!

Според зодията - как да се облечем на Нова година, за да привлечем късмета

Зелено: просперитет и успех

Зеленото е цветът на живота и здравето, както и на финансовия успех. Смята се, че хората, облечени в този нюанс, изглеждат по-харизматични и успешни. Можете да използвате тази техника не само на интервю за важна позиция, но и в празнична вечер. А защо да не включим "небивал успех" в пълна степен.

Червено: страст и любов

Червеното символизира огъня и се смята, че носи късмет. Ако сте привлечени от този цвят, той показва екстровертност, страст и желание да живеете пълноценно. Между другото, това са едни от онези женски качества, които подсъзнателно пленяват мъжете. Кой не иска да влезе в новата година с красавица, която излъчва самочувствие и енергия.

В какъв цвят да отпразнуваме новата 2023 година?

Жълто: оптимизъм и топлина

Може би смятате, че отиващата си година е била твърде наситена със събития и искате да се настроите на вълна за релакс и отмора. Тогава жълтото, въпреки измамната си яркост, е това, от което се нуждаете. Този цвят зарежда с оптимизъм, дарява щастие, хармония и топлина. Ако искате да се превърнете в "слънчев" човек, до когото хората да се чувстват спокойни и ведри - побързайте да изберете най-жълтата рокля от всички за празнично парти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

ТВ предавания, които оставиха...
Как да излезем от задънената улица,...
Каква е причината да сънуваме...
Тези 3 зодии трябва да внимават...
Предстоящата седмица: Кои зодии...
2 неща, с които НИКОГА не трябва...
Тези зодии са най-тежките свекърви...
Кои зодии вървят чрез нахалство...
Будистки мъдрости за по-щастлив...
Странните неща, които мъжете...
Как да се справите с разбито сърце?...
3 детайла, които правят едно момиче...

Последни новини