Петъчната игра на Yettel през септември крие отстъпки за устройства и почивки

1149
Петъчната игра на Yettel през септември крие отстъпки за устройства и почивки
Снимка: Yettel

През септември петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки до 20% за разнообразни устройства и намаления за есенни пътешествия. В последния ден от работната седмица клиентите на оператора могат да си подарят приятни изненади, като влязат в апликацията и изтрият скреч картата, която могат да достъпят през банер на началния екран в приложението. Те ще разберат веднага дали печелят отстъпка за смартфони или смарт часовници, фитнес гривна, тонколонка, отстъпка за резервация или за пазаруване на разнообразни продукти от ozone.bg, както и възможност за кешбек в платформата на Booking.

Късметът на участниците ще им отреди дали ще грабнат 11% намаление при резервация на нощувка в някои от комфортните хотели на „Шарлопов груп“ или 10% при ползване на кола под наем от rentalcars.com. „Петък с Yettel” прави възможностите за посещение на атрактивни дестинации още по-близо с 4% кешбек при резервация с booking.com. Различни нива на отстъпка за отделни категории продукти в сайта ozone.bg също са част от богатия списък с изненади. Допълват го изкушаващи оферти за различни устройства в онлайн магазина на оператора. Сред тях са промокодове за 20% намаление за Nokia G11, HUAWEI Sound Joy, HUAWEI Watch Fit 2, както и за комплект от смартфон MOTOROLA Edge 20 5G Black с неуморния робот за почистване Lenovo E2.

Yettel започва предварителна продажба на най-новите модели от серията Nova на Huawei

Малко след официалното представяне на новата серия HUAWEI nova 10, Yettel стартира кампания по предварителната продажба на двата смартф...

Друга привлекателна награда на фокус през септември е XIAOMI Redmi Watch 2 Lite, за който  може да бъде спечелено намаление от 15%. За любителите на активния начин на живот „Петък с Yettel” е подготвил промокод с 10% отстъпка и на смарт часовника SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm LTE, с който ще могат да следят максимално ефективно здравния си статус – от ЕКГ до телесни мазнини.

„Петък с Yettel“ е само една от функциите на мобилното приложение, което подобрява потребителското преживяване. Сред другите предимства на апликацията са лесното управление и следене на личните мобилни услуги, плащане на сметки, както и получаване на актуални новини и промоции.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com