„Петък с Yettel“ дава силен старт на годината с изненади и отстъпки до 25%

2097
„Петък с Yettel“ дава силен старт на годината с изненади и отстъпки до 25%
Снимка: Yettel

Yettel дава силно начало на годината с примамливи изненади за своите клиенти с традиционната петъчна игра в мобилното си приложение. За да пробват късметa си, потребителите трябва само да открият специалния банер на начален екран в приложението Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта. Сред изненадите в „Петък с Yettel” през януари са отстъпки за смартфони, безжични слушалки, електронен четец и пакети с допълнителни МB интернет. За тези, които са обещали да обърнат внимание на себе си, играта крие изненади от Ozone.bg в категория „Козметика“. А за всички, които планират да започнат новата година с пътешествие, телекомът е приготвил и партньорски оферти от верига хотели „Шарлопов груп“, Top Rent a Car и Booking.com.

До края на януари „Петък с Yettel“ крие цели 25% отстъпка за смартфона OPPO Reno7 Lite 5G 128GB, който с тегло от само 173 гр. и с тънкия си 7,5 мм профил носи страхотно усещане за комфорт на притежателя си. Сред възможните изненади е и 20% отстъпка за модела от същата серия – OPPO Reno7 5G 256GB, който е с двойно по-голяма вградена памет, има тройна 64 MP широкоъгълна камера и плавен, жив дисплей. Потребителите могат да спечелят намаление от 20% и за едно от най-новите аудио предложения на HUAWEI – безжичните слушалки FreeBuds SE. Те впечатляват с кристално чист звук и са изключително леки – всяка е само по 5,1 гр. С тях потребителите могат да се наслаждават на любимото си аудиосъдържание до 6 часа, а вграденият заряд в кейса удължава времето им на ползване до цели 24 часа.

Скреч картата на „Петък с Yettel” е заредена и с 13% намаление за електронния четец BOOX Note Air 2 Plus 10.3, който идва с иновативен, подобен на хартия екран, щадящ очите. Устройството разполага с разнообразие от инструменти за проследяване на задачи и управление на времето. Потребителите могат да си водят бележки лесно и удобно по време на работни срещи, да правят аудиозаписи, да четат и да споделят информацията от своя четец с околните.

Ексклузивно този петък в играта се включва Ozone.bg с 15% отстъпка за категория „Козметика“ за онези, които са си обещали през новата година да се грижат повече за външния си вид. Вълнуващите пътешествия пък са по-близо с 12% намаление за кола под наем от Top Rent A Car, 11% отстъпка за нощувка в хотели от веригата „Шарлопов груп“ и 4% кешбек от Booking.com.

Всяка от спечелените изненади в „Петък с Yettel“ може да бъде споделена с друг абонат, който е в мрежата на оператора, а всеки потребител има право да изпробва късмета си в приложението веднъж в рамките на всеки петък.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com