По дивана няма да остане нито едно петно, ако го напръскате с това

5719

Петната по тапицерията на дивана и фотьойлите често са упорити и трудни за почистване. В случая не помагат дори скъпите препарати, предназначени за тази цел. Затова много домакини изпадат в отчаяние, когато трябва да почистят меката мебел у дома. 

Единствено тези от тях, които са по-опитни, знаят един лесен начин, с чиято помощ успяват да се справят само за минути със замърсяванията по тапицираните мебели. Те разчитат на един лесен за приложение трик, с чиято помощ решават проблема.

Топ трик за бързо почистване на дивана

Първо меката мебел трябва да бъде старателно почистена с прахосмукачка. Това е най-важното условие за ефективност на метода.

По дрехите ви няма да има нито едно петно, ако веднага направите това

След това напръскайте петната с препарат за почистване на стъкло и го втрийте с помощта на кърпа. Изчакайте няколко минути и забършете отново с влажна кърпа. От петната няма да остане и следа, след като направите това.

В случая не е необходимо да използвате голямо количество препарат за почистване на прозорци. Внимавайте да не намокрите дивана прекалено много, защото ще изсъхне трудно.

Методът е подходящ и за почистване на петна по килимите у дома. Със същата ефективност може да се прилага и за почистване на мръсните седалки на колата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Зодиите, които ще имат най-много...
Дневен хороскоп за 5 декември...
Зодиите, които винаги съсипват...
Зодиите, които рядко достигат...
Кой е създал шоколада?
Кой НЕ трябва да отглежда мушкато...
Тайната на хитрите домакини за...
Как е правилно да се съхраняват...
Кой казва "Дайте ми опорна точка...
10 лесни и бюджетни начина да създадете...
Възможно ли е да поставите кухненска...
Седмичен хороскоп за 5-11 декември...

Последни новини