По-добре крайно проста, отколкото прекалено умна

14797
По-добре крайно проста, отколкото прекалено умна

В днешно време жените, които не блестят с особен ум и инвестират само във външния си вид с цел да прикрият липсата на сиво вещество в черепите си, доста често са обект на критика от тези, които дълги години са работили усърдно за повишаване на IQ-то си. Това разбира се винаги е било нормално – по-образованите да гледат със снизхождение на тези, които носят по-скромен и почти никакъв умствен багаж, или поне така е било досега.

Днес всичко се свежда главно до това какво е модерно и ако не си в крак с промените си демоде. С други думи вече е на мода да си тунингован, но прост, а не да си по-обикновен като визия, но с блестящ ум. И животът на първите споменати действително е доста по-лесен. Защо ли? Защото когато имаш дефицит на мозъчни клетки не се затормозяваш с това да мислиш за задълженията си, а главно с това да анализираш отражението си в огледалото.

Понякога жените обичат като копелета

Понякога мъжете са големи копелета. Копелета без въображение. И не разбират любовта. Измеренията на любовта. Жената обича различно, по ...

Да си крайно прост е за предпочитане и защото имаш много повече време лично за себе си и не се съобразяваш с някакви особени порядки – напротив, правиш какво ти харесва и по какъвто начин искаш. Например жените с прекалено много корекции и силикон поне на няколко места по тялото биват определяни като леки от обществото и това впрочем дори не е далеч от истината.

Обаче това не би притеснило ни най-малко една дама със срамно малко количество гънки по мозъка, та дори би я и мотивирало да си набичи още 500 кубика във всяка гърда, нищо че после може и да има затруднено дишане.

Освен това тъй като отделят много време на външния си вид и непрестанно го коригират с помощта на някое и друго лягане под ножа, крайно простите имат много по-разнообразен сексуален живот. И то буквално, защото те не се притесняват да си лягат всяка вечер с ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com