По какво се познава мъж, който не иска сериозно обвързване

8695

Със сигурност голяма част от мъжете в днешно време се страхуват от сериозно обвързване и прикриват този страх чрез различни маски и оправдания. Станат ли нещата по-сериозни помежду ви, те просто изчезват. И дните ви преминават в чудене какво толкова сте направили, че да сте го отблъснали. Но причината не винаги се крие във вас. Може би просто вашият потенциален партньор се е изплашил от сериозната връзка и не е готов за такава. А как да познаете такъв мъж и да не си създавате фалшиви илюзии, прочетете в следващите редове:

Не се обвинявайте

За да разберете дали мъжът става за сериозна връзка и има такива намерения - попитайте го за любовния му живот в миналото, имал ли е сериозни връзки досега, какви са плановете му за бъдещето и т.н. Може също да проследявате как протича неговото ежедневие и там да откриете червени сигнални лампи. Започнете ли да осъзнавате такива моменти, каквото и да стане, не се обвинявайте, ако ви напусне - то вероятно той не е готов за сериозни отношения.

Как да познаем мъжа, който се страхува от обвързване?

Различават се възгледите ви 

Противоположностите се привличат, но само до един момент. Ако вашите виждания за живота се различават коренно, то вие едва ли ще съумеете да живеете заедно и да създадете здрава и стабилна връзка. Може би приятните за вас неща ще създават дискомфорт за него, не приемате някои от навиците му, както и той вашите - то по-добре е да не задълбочавате ситуацията, защото в даден момент тези малки неща ще се превърнат в сериозни проблеми и причини за сериозни кавги. Не се поддавайте напълно на неговите фантазии и обещания. Само да го обичате няма да промени нищо, но ако покажете характер и твърдост - това може и да събуди други чувства у него.

Не се дръжте като негова майка

Това може да се окаже сериозна отблъскваща ситуация - постоянно да бдите над него така все едно е бебе. Не тичайте и подреждайте веднага след него, както е свикнал вкъщи с майка му. Това също така ще създаде допълнителни грижи и за вас, така че сериозно се замислете как да го “обучите”. Покажете му, че вие сте равнопоставени партньори и няма причина да се държите с него като с дете, на което трябва да се обръщат специални и допълнителни грижи. Ако мъжът не се държи добре с вас - не го оправдавайте с тежко детство или защото “просто си е такъв”. Тръгнете си навреме.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Къде да намерите качествена храна...
Уникално късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
Знаете ли защо пакетчетата с чипс...
Зодиите, които трябва да станат...
Тези зодии ще загубят интерес...
Кои зодии си подхождат с Дева и...
Зодиите, които ще мислят за раздяла...
Какво да подарите на любимите...
Как показва чувствата си мъж Дева...
Фън шуй кухня: Какви съдове ще...
Дневен хороскоп за 6 декември...

Последни новини