Полетът на "орлите" започва: Лудогорец посяга към 12-ата, Валери Божинов насреща

1487
Полетът на "орлите" започва: Лудогорец посяга към 12-ата, Валери Божинов насреща
Снимка: Ludogorets.com

Време е за първия кръг от новия сезон в efbet Лига. Той идва едва седмици след края на миналата кампания, като причината за това е Световното първенство по футбол, което ще се проведе през зимата в Катар. А 2 часа и половина след старта на откриващия сблъсък за новия сезон, ще видим в действие и настоящия шампион Лудогорец.

Лудогорец започва новия сезон в efbet Лига - Валери Божинов насреща

"Орлите" разбиха на пух и прах всякакви предварителни прогнози и вече имат впечатляващите 11 титли - всички те дошли една след друга, поредни. Никой в разградчани няма намерението да спира дотук и в отбора са пределно мотивирани да продължат да пишат история и да спечелят немислимата 12-а поредна титла.

Коефициентът на efbet Лудогорец да спечели първата си среща от новия сезон, която се явява срещу новака в шампионата Септември София, е 1,27. Ставката пък за успех в полза на Валери Божинов и компания е 13,00. Пазарът за равенство е оценен на 6,40.

Сблъсъкът между двата тима ще се състои на 8-и юли, петък, от 21:00 часа българско време. Главен съдия на сблъсъка ще бъде Георги Кабаков. Двата тима са се срещали общо пет пъти до този момент в историята. Един от тях е бил за Купата на България, а останалите - в първенството.

Всяка една среща между тези съперници е спечелена от Лудогорец. Правят впечатление три гръмки успеха на "орлите" над този опонент - с 6:0 и два пъти с по 4:1. Последната среща между тях пък завърши при класическото 3:0 за разградчани.

Ще громи ли Лудогорец още от старта на efbet Лига?

Коефициентът на efbet и в този случай попаденията между тези съперници да са над 3,5 е 2,75, докато за това да са под 2,5 е 2,25. Съответно ставката за това и Лудогорец, и Септември София да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,35, докато за няма гол/гол е 1,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com