Практични съвети за удобно съхранение на обувки в дома ви

1166

Дори и да сте практичен човек, броят обувки, които имате, бързо ще ви накра да излезе извън контрол. Може да имате маратонки, но какво трябва да носите на работа? След това има токчета, които трябва да носите, за да присъствате на някое важносъбитие, нужни са и чехли за плажа! Имаме склонност да трупаме много обувки и съхраняването им може да бъде голям проблем. Вероятно имате нужда от елегантно решение за съхранение, защото ви е омръзнало да намирате обувки из цялата си къща. Добре е да използвате тези идеи за съхранение на обувките си, за да поддържате всичко подредено и на едно удобно място!

Реорганизирайте гардероба си

Ще ви е необходим подреден, добре организиран гардероб, за да създадете точната система за съхранение на обувки, която би ви улеснила да откривате лесно обувките, от които имате нужда в определен момент. Почистете и организирайте гардероба си, за да започнете! Трябва да извадите всичко, за да можете да прегледате вещите си един по един и да се отървете от всичко, от което нямате нужда. Така ще си осигурите допълнително място за рафтове за обувки, кутии, чекмеджета и други опции за съхранение на обувките!

Ортопед назова най-опасните летни обувки

Опитайте с прозрачни кутии

Практично е да се използват прозрачни пластмасови кутии за обувки, за да съхраните всички чифтове обувки, които имате! С прозрачните кутии ще можете да видите какво има вътре, без да се налага да отваряте кутията, и те пазят обувките ви от прах, мръсотия и други неща, които могат да им навредят с течение на времето. Освен това тези кутии за обувки са лесни за нареждане, което ви позволява да увеличите максимално пространството в гардероба!

Монтирайте вградени рафтове и чекмеджета

Настоящата ви система за организиране на гардероба е счупена? Време е да помислите за смяната ѝ! Вашата вградена система за обувки може да бъде направена толкова голяма или малка, колкото желаете. За да съхранявате токчета и ботуши, помислете за монтиране на рафтове с различна височина. За бърз достъп до обувки, чехли и сандали можете също да монтирате изтеглящи се чекмеджета.

5 вида задължителни обувки за гардероба на всяка модерна майка

Използвайте място за съхранение под леглото

В гардероба ви всичкото място е свършило и няма място за обувки. За да съхранявате сезонни обувки или чифтове, които не се носят толкова често, вземете органайзер за под леглото! За да предпазите обувките от праха, използвайте платнен органайзер с разделения и затваряне с цип. Или създайте свой собствен дървен органайзер за обувки „направи си сам“ с прозрачен капак, за да можете да виждате какво има вътре!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Жена Телец и мъж Дева – очаквайте...
2023 година трябва да е добре планирана...
Хроничните, пренебрегвани заболявания,...
Негативни емоции в първите дни...
Зодиите, които имат нужда от съвет...
Да използваме ли зехтин за пържене?...
Знаете ли как се казва бащата на...
От жълтите петна по ваната няма...
Как спагетите да не се слепват-...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Двойките от тези зодии никога...
Уникално Късметче за всяка зодия...

Последни новини