НА ЖИВОВойната в Украйна

Празнично запалиха коледните светлини в Елин Пелин

1091

Празничното запалване на светлините на коледната елха в гр. Елин Пелин се проведе на 2 декември 2022 г. с много настроение и празничен концерт на пл. "Независимост". През последния месец в годината Община Елин Пелин организира няколко празнични коцерти и коледни базари под надслов "Декември - месец на доброта, уют и чудеса".

Благодарим за участието на нашата сцена на децата от ДГ "Радост" с танца "Коледни ангели" и ДГ "Здравец" с празнични песни, чиито изпълнения донесоха празнично настроение и много хубави емоции на всички жители и гости на града. Детско-юношеският ансамбъл "Ради Радев" представи "Момински шопски танц" и "Смесен шопски танц", които впечатлиха всички зрители на площада. За доброто настроение в празничната вечер се погрижиха изпълнителите от бенда на проф. Иван Стоянов.

Празнично слово към жителите и гостите на гр. Елин Пелин отправиха кметът на Общината г-н Ивайло Симеонов и иконом Иван Плещов от църковното настоятелство на елинпелинския храм "Св. Николай Мирликийски Чудотворец".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от София

Вижте къде на 04.02.2023 г. ще...
Напредва ремонтът на общежитието...
Унгарският посланик посети Костинброд...
СОС иска обяснения от Трайчо Трайков...
Прокуратурата и СДВР се заемат...
Вижте къде на 03.02.2023 г. ще...
Стартира изпълнението на проекта...
Георги Георгиев: Вече чистим...
Ето как децата ще пътуват безплатно...
Ученици направиха дарение за...
Ето как отбелязаха Трифоновден...
Уебинар разкрива повече за програмата...

Последни новини