Празникът за всички шопинг маниаци е тук!

4182
Празникът за всички шопинг маниаци е тук!
Снимка: Pexels

Нямате търпение да дойде ноември и дългоочакваният Black Friday? Още хиляди клиенти го очакват заедно с вас. Какво можете да ви предложи най-голямата кампания с разпродажби и промоции през тази годината?

Цените падат до минимум

Черният петък е период, в който в магазините се предлагат много изгодни оферти. Атрактивните отстъпки чак до 80-90% са напълно възможни. Поради това клиентите се питат дали стоките на такива цени са наистина висококачествени и защо се предлагат толкова евтино.

Причините за разпродажбите могат да бъдат няколко. Най-често стоките се предлагат на по-ниски цени, за да се освободи място в складовете за по-нови модели, които ще бъдат налични по време на пазаруването преди Коледа. Стоките на разпродажба през Black Friday са в отлично състояние и имат много съвременни функции. Ако купувате дрехи, можете да разчитате, че те ще бъдат в крак с актуалните модни тенденции. Стоките са със същото качество, в гаранция и не е нужно да се притеснявате за проблеми при намирането на резервни части. Ако стоките са повредени, търговецът е длъжен да го отбележи подобаващо.

Нашият съвет: Търсите ли начин да спестите пари, когато купувате уреди и електроника? Тогава не забравяйте да се възползвате от отстъпките по време на Black Friday. Всяка година можете да купувате по-евтини мобилни телефони, фотоапарати, таблети, лаптопи, хладилници, перални и много други стоки.

За какво да внимавате, когато пазарувате?

Ако искате да сте сигурни, че купувате само качествени продукти, които след няколко месеца няма да се окажат в коша за боклук, следвайте тези съвети:

1. Пазарувайте само от реномирани търговци. Ако нямате личен опит с определен магазин, проучете отзивите в интернет, например в добре познати портали за сравняване на цени. Вашите приятели и семейство също са надежден източник на информация.

2. Направете преглед на цените. За съжаление се случва нечестни продавачи да повишат цената на стоките преди Черен петък, за да могат след това да намалят цената й колкото е възможно повече. В крайна сметка купувачът ще плати за него почти толкова, колкото и при обикновена покупка. Ето защо, преди да завършите поръчката си, проверете цената за подобен продукт в други магазини.

3. Когато купувате телефони, телевизори или друга електроника, уверете се, че са съвместими с други продукти. Това може да е проблем при някои по-стари модели и затова те са с отстъпка. Въпреки че това са нови и безупречни стоки, техният потребител трябва предварително да се съобрази с определени ограничения.

4. Направете списък. По време на изгодните оферти може да се случи да купите и това, което наистина не ви трябва. Атрактивните цени просто имат такъв ефект върху нас. За да не се затрупвате с излишни неща, отбележете предварително какво всъщност ви интересува и се съсредоточете върху конкретна група продукти.

Какво можете да очаквате с нетърпение?

Отстъпките през Black Friday не пропускат нито една група стоки. Клиентите най-често се фокусират върху електрониката и домакинските електроуреди, където могат да спестят по-голяма сума. Предлагат се и домакински стоки, спортни дрехи, обувки и аксесоари, а също така можете да си купите нови велосипеди или сноуборди. Има богато разнообразие от книги, играчки, козметика и бижута. Трябва да облечете цялото семейство? Отстъпките през Черен петък също ще ви помогнат за това. През най-голямата разпродажба в годината можете да изберете модни находки за мъже, жени и деца.

Нашият съвет: Obuvki.bg също е доказан онлайн магазин, в който можете да разчитате на професионален подход, добро обслужване на клиенти, бърза доставка и качество. Освен това с всеки свой код за отстъпка Обувки бг ви дава възможност да пазарувате по-изгодно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com