Пред десетки очевидци: Джей Лено удари леко полицейска кола

1236

Известният американски водещ Джей Лено удари полицейска кола, докато пристигаше за широко рекламираното си завръщане в неделя, съобщиха „Дейли мейл“ и БГНЕС.

Преди шест дни той като беше изписан от център за изгаряния след инцидент с експлозия на един от автомобилите му, при който сериозно изгоряха лицето, гърдите и ръцете му.

72-годишният комик пътуваше към The Comedy & Magic Club в Хермоса Бийч, Калифорния, заедно със съпругата си Мейвис за редовния си вечерен сет, когато неговата Tesla се сблъска с полицейски джип пред очите на десетки зрители. Оказа се, че ударът не е сериозен и не са нанесени сериозни щети по двата автомобила.

Телевизионният водещ, който беше сериозно обгорен, изглеждаше щастлив и здрав, докато се обръщаше към пресата, като промълви: "Ах, човекът слон е тук".

От началото на 90-те години на миналия век заведението е като база за Лено почти всяка неделя. На това място той може да изпробва нов материал за стендъп номерата си и стари монолози от Tonight Show. Разположението на клуба на брега на морето отдавна е любимо място както за комиците, така и за публиката. Много от най-добрите комици като Лено в бранша са наричали и продължават да наричат този клуб свой дом. Персоналът на клуба изработи табела "Добре дошъл обратно, Джей", на която пишеше и "Обичаме те".

От момента на пристигането си роденият в Ню Рошел, Ню Йорк, изглеждаше като стария си образ, в добро настроение, а изгарянията по ръцете и лицето му изглеждаха заздравели. След това той излезе на сцената и представи серия от шеги, в които се подиграваше най-вече със себе си, като същевременно омаловажаваше инцидента.

Експлозията на колата му се случи на 12 ноември, докато Лено работеше под един от многото ретро автомобили, които притежава и които се съхраняват в гаража му в Бърбанк. Причината за пожара е изтичане на газ. Комикът е бил откаран в болница с изгаряния от втора и трета степен по лицето, гърдите и ръцете. След това е прехвърлен в Центъра за изгаряния "Гросман" в Лос Анджелис, където се лекува 10 дни, като според лекаря му, д-р Питър Гросман, това е включвало две хирургически процедури за лечение на нараняванията му.

Бившият водещ на "Tonight Show" беше забелязан за първи път след инцидента този понеделник, когато се сбогува с екипа от лекари, медицински сестри и други специалисти в Центъра за изгаряния "Гросман". През декември Лено трябва да изнесе още три представления в The Comedy & Magic Club.

Заради сериозни изгаряния: Джей Лено мина през една операция, предстои му втора

Известният американски комик Джей Лено е преживял операция заради сериозни изгаряния и му предстои нова. Той се сдоби с тях след като и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Шоубизнес

Марк Антъни се ожени за 31 години...
Убеждават крал Чарлз III да разкаже...
Вижте хората, които ще се "бият"...
Ива Екимова разплака интернет...
Още една актриса обвини Харви...
Актьорът Иво Аръков изкара дебютно...
Евгени Минчев: Цените ми избождат...
Коя българска народна песен звучи...
Скандал на "Оскар"-ите - съмнения...
И Тейлър Суифт с нов клип, но ще...
Салма Хайек на 56: в секси дръзка...
Джей Лено пострада при инцидент...

Последни новини