НА ЖИВОБроят на жертвите на земетресението в Турция и Сирия расте

Пред откриване е Общинският информационен център в Стамболийски

640

Пред откриване е Общинският информационен център в Стамболийски, съобщи кметът Георги Мараджиев. Всичко, свързано с ремонта на залата, която се намира на приземния етаж на градското читалище е приключено. Не е ползвана външна фирма за нищо, а целият ремонт беше извършен от общинското предприятие БКС. Приключи и обзавеждането на Центъра, като остава само да се монтира озвучителната и видео техниката. Ще има два стационарни микрофона в голямата зала, в която има около 70 седящи места за участниците в конференции, презентации и други събития, които ще се провеждат тук.

Отделно има 40 места около масите в съседство, където също ще се провеждат срещи, пресконференции, презентации и други форуми. Всяко едно от тези места ще бъде оборудвано с персонален настолен микрофон. Ще има обособени места за журналисти. Предстои отвън да бъде монтирана видеостена 4 на 2 метра, която ще служи за информационно табло. То ще се ползва по време на избори, като от него гражданите ще могат да се информират за секциите, в които гласуват, за междинните и крайните резултати от вота. През останалото време на него ще се обявяват важни за общината новини, ще се пускат презентации, ще се излъчват онлайн сесиите на Общинския съвет, ще текат записи от минали празници на града, а по време на празника онлайн ще се излъчва програмата. Ще се излъчват футболни мачове и музикални програми. Може да се пускат анимации за децата в почивните дни или пък да се правят презентации и реклами на фирми, както и всякакви други рекламни материали. „Всичко това е за гражданите на общината.

Ще припомня, че една от дейностите на Центъра ще е подготвяне на културната програма, която ще се представя в Лятното кино след ремонта като прожекции на филми, театрални представления, концерти. Вътре са обособени две зали – голямата е за провеждането на различните форуми, а малката е кетъринг зала, която е помощна за събитията, които ще се състоят в голямата. При необходимост малката зала ще може също да се ползва за по-малки събития. Отделно има обособено помещение , което ще се ползва за телевизионно студио, ако има нужда от излъчвания на форумите на живо. Така че, на финала сме! Предстои откриване на Информациония център! Мисията е изпълнена!“, коментира кметът Георги Мараджиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Пловдив

Нормализира се движението на...
Здравко Димитров: Ако подам оставка,...
Здравко Димитров обяви, че напуска...
Избраха шефовете на ВиК в Пловдив,...
Трима студенти от Пловдивския...
В Пловдив ще се състои семинар...
Иновация в Стамболийски: Вече...
Кръщават алея и учредяват годишна...
Затвори магазин в Пловдив заради...
Кметът на Карлово увери, че въпреки...
Община Стамболийски ще кандидатства...
Разпределиха климатиците за...

Последни новини