Пред откриване е Общинският информационен център в Стамболийски

970
Пред откриване е Общинският информационен център в Стамболийски
Снимка: Община Стамболийски

Пред откриване е Общинският информационен център в Стамболийски, съобщи кметът Георги Мараджиев. Всичко, свързано с ремонта на залата, която се намира на приземния етаж на градското читалище е приключено. Не е ползвана външна фирма за нищо, а целият ремонт беше извършен от общинското предприятие БКС. Приключи и обзавеждането на Центъра, като остава само да се монтира озвучителната и видео техниката. Ще има два стационарни микрофона в голямата зала, в която има около 70 седящи места за участниците в конференции, презентации и други събития, които ще се провеждат тук.

Отделно има 40 места около масите в съседство, където също ще се провеждат срещи, пресконференции, презентации и други форуми. Всяко едно от тези места ще бъде оборудвано с персонален настолен микрофон. Ще има обособени места за журналисти. Предстои отвън да бъде монтирана видеостена 4 на 2 метра, която ще служи за информационно табло. То ще се ползва по време на избори, като от него гражданите ще могат да се информират за секциите, в които гласуват, за междинните и крайните резултати от вота. През останалото време на него ще се обявяват важни за общината новини, ще се пускат презентации, ще се излъчват онлайн сесиите на Общинския съвет, ще текат записи от минали празници на града, а по време на празника онлайн ще се излъчва програмата. Ще се излъчват футболни мачове и музикални програми. Може да се пускат анимации за децата в почивните дни или пък да се правят презентации и реклами на фирми, както и всякакви други рекламни материали. „Всичко това е за гражданите на общината.

Ще припомня, че една от дейностите на Центъра ще е подготвяне на културната програма, която ще се представя в Лятното кино след ремонта като прожекции на филми, театрални представления, концерти. Вътре са обособени две зали – голямата е за провеждането на различните форуми, а малката е кетъринг зала, която е помощна за събитията, които ще се състоят в голямата. При необходимост малката зала ще може също да се ползва за по-малки събития. Отделно има обособено помещение , което ще се ползва за телевизионно студио, ако има нужда от излъчвания на форумите на живо. Така че, на финала сме! Предстои откриване на Информациония център! Мисията е изпълнена!“, коментира кметът Георги Мараджиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛОВДИВ:

Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив

Кметът на Пловдив глобен за мръсния въздух, предстои дело в Страсбург

Кална вода тече от чешмите на хората в Брестовица

Кметът на Пловдив се срещна с децата от „Арт Войс Център“

Изготвят Пътна карта на сроковете на ремонтите около „Модър-Царевец“ в Пловдив

Стотици мъртви риби изплуваха в Гребната база в Пловдив (ВИДЕО)

Шофьор остана без книжка, а "паяк" без номера: Проверката показа кой е прав

Суша: Олимпийският гребен канал в Пловдив не може да се напълни

Моторист е в тежко състояние след катастрофа в Пловдивско

Шофьор остана без книжка, а "паяк" без номера - отмъщение на служител на ДАИ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com