Предмети, които да не прибързвате да изхвърляте на боклука

5083
Предмети, които да не прибързвате да изхвърляте на боклука

Чорапи

Следващият път, когато трябва да почистите щорите на прозореца си, нахлузете стар чорап на ръката си! Ръката ви е перфектен инструмент за достигане до всички кътчета на щорите, а чорапът събира прах чудесно.

Четки за зъби

Старите четки за зъби са чудесни за почистване на труднодостъпни места. Сега, когато магазините за намаления предлагат евтини електрически четки за зъби, можете да добавите модерен обрат към рутинното почистване. Бързите вибрации бързо ще изтъркат упоритите замърсявания, докато дългата дръжка може да стигне до труднодостъпни места безпроблемно.

Бутилка вино

В наши дни бутилките за вино се използват от домашните майстори за всякакви проекти. Ако сте готови да режете стъкло, опитайте да използвате празни бутилки за вино като кашпи. Ще трябва да отрежете или страничната, или горната част на бутилката, в зависимост от вида, който търсите.

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Книги

Кой казва, че практичното съхранение не може да бъде красиво? Този блок за ножове „направи си сам“, направен от стари книги, е лесно да се направи. Просто изберете няколко уникални книги в любимата си цветова схема и ги завържете здраво с канап, за да създадете перфектния дом за всички ваши кухненски ножове. Можете дори да създавате различни цветови схеми въз основа на сезоните и празниците, което прави това универсален хак и начин за използване на стари книги.

Мрежеста чанта за продукти

Един от вашите най-лесни и най-екологични варианти за съхранение на играчки вече е във вашия хладилник. Изпразнете мрежеста чанта за продукти и я напълнете с играчки за баня или плаж на вашето дете. Прикрепете пластмасова кука и закачете чантата с играчки на стената на душ кабината на леснодостъпно място. И ако имате нужда от повече място от това, което можете да поберете в торба от пет килограма, купете мрежеста торба за продукти за многократна употреба – друга екологична торба, алтернатива на традиционното съхранение на играчки.

Отървете се от тези предмети в дома - носят НЕЩАСТИЕ

Стари дрехи

Закупуването на памучни парцали за проекти за боядисване, почистване или прах може да бъде скъпо. Направете свои собствени парцали безплатно, като използвате стари тениски и други неизползвани дрехи. Няколко минути с чифт ножици или служебен нож, поставени по този начин, са всичко, което е необходимо, за да превърнете нежеланите дрехи в полезни парцали.

Стари маратонки

Направете отново шкурка почти нова с помоща на маратонка. Включете захранването на вашата електрическа шлайфмашина и система за събиране на прах (и не забравяйте да сложите предпазни средства за слуха и очите). След това бавно натиснете гумената подметка на стара маратонка по протежение на шкурка — веднага ще видите разликата!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Защо не трябва да гладите спалното си бельо?

5 лайфхака, за да поддържате дома си подреден без много усилия

Защо не действа? Как да четем правилно етикетите на домакинските препарати?

9 неща, които трябва да почиствате само веднъж годишно

Как да премахнете следите от дезодорант от дрехите?

Как най-лесно се почистват велурени обувки?

Имитирайте чист дом, само в 7 лесни стъпки

Как се почиства гуменото уплътнение на пералнята?

Практичен интериор: 7 лайфхака за по-лесно почистване

Защо трябва да използвайте само бели кърпи за баня

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com