Привлечете късмета: Най-добрият цвят, модел и щампа върху дрехи за всеки знак от зодиака

3455
Привлечете късмета: Най-добрият цвят, модел и щампа върху дрехи за всеки знак от зодиака
Снимка: iStock

Облеклото играе огромна роля в привличането на успех и късмет. Не само материалът е много важен, но и цветът и дизайнът като цяло. Астролозите разказаха какви дрехи трябва да избират по-често представителите на различните зодиакални знаци.

Овен

Овните трябва да носят малко повече тъмни цветове, особено дълбоко синьо и черно. Тези нюанси имат силата на елемента Вода, който успокоява тези хора и ги прави по-събрани. Най-добрата щампа са точките, тъй като привлича пари.

Телец

За Телците комфортът е от първостепенно значение. Естествените тъкани са подходящи за Телец, както и спокойни нюанси: бежово, жълто, бяло. Най-добрият модел е карето, защото има защитни свойства.

Близнаци

За Близнаците е важно да носят дрехи, които подчертават тяхната оригиналност и красота. Червените дрехи са подходящи за Близнаци, но е по-добре да не злоупотребявате с тях. Най-добрите принтове са мотивиращи надписи.

5 зодии, които постоянно нямат късмет в любовта

Рак

Принципно Раците се чувстват еднакво добре във всякакви дрехи, но определено е по-добре за тях да не експериментират с цветове, които не харесват.

Лъв

От нюансите астролозите съветват Лъвовете да избират цветовете на елемента Огън: жълто, оранжево, червено, розово. Най-добрите модели за Лъв: остри ъгли или ивици.

Дева

Облеклото с абстрактни десени и кройки ще помогне на Девите да се справят по-лесно с манипулаторите. Карираните дрехи ще помогнат на Девите да защитят енергията си от негативното въздействие отвън.

4 зодии, които имат късмет във финансовата сфера

Везни

Астролозите силно съветват Везните да използват по-често дрехи с флорални шарки. Най-добрите цветове на дрехите за хората от този знак: синьо, тюркоазено, зелено.

Скорпион

Скорпионите могат да използват ивици или щампи върху тениски и пуловери под формата на руни, мандали, йероглифи. Можете също така да използвате дрехи с изображението на вашата зодия.

Стрелец

Стрелците често са в движение, така че трябва да носят по-често дрехи с остри ръбове. Те ще им дадат енергия и сила, а също така ще помогнат да не губят вяра в себе си в трудни моменти. На Стрелеца му подхожда спортен стил на облекло, както и използването на елементи от зелено и червено.

Как можете да вържете късмета според зодията?

Козирог

Козирозите трябва да носят добри дрехи, в които да се чувстват максимално комфортно. Качеството за тези хора надделява над красотата, но това не означава, че дрехите не трябва да бъдат привлекателни. За да привлекат вниманието на противоположния пол, ще им помогнат да използват пясъчни и кафяви нюанси. По-добре е да избягвате провокативните щампи.

Водолей

Водолеите са умни и весели хора, така че светлите дрехи с приятни и ненатрапчиви щампи, шарки и райета подхождат най-добре на тяхната енергия. Ако желаете, Водолеите могат да носят ретро и стари неща.

Риби

За Рибите са най-подходящи леки, широки дрехи, които не ограничават движението. Те могат да носят дрехи от всякакъв цвят, но е по-добре във визията да има възможно най-малко червени нюанси. Рибите са хора, които обичат да изглеждат нестандартно. Това е чудесно, но е важно да запомните, че всичко е добро в умерени количества.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Пиши го бегал вторник за 4 зодии - само проблеми ги очакват днес!

Във вторник: Кои зодии ще тръгнат по пътя на Големите пари?

На 23-ти: Числото 23 носи късметлийски дъжд над главите на 4 зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 23 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 23 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 23 април 2024

23-ти април: Много късмет за Раците, но много проблеми за Девите!

Дневен хороскоп за 23 април 2024 г.

Фаза на Луната на 23 април 2024 г.

Кои зодии са царете на иронията - имат пословично чувство за хумор!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com