Профилактика на грипни състояния с хомеопатия? Мисията възможна!

7631
Профилактика на грипни състояния с хомеопатия? Мисията възможна!
Снимка: Клуб здраве

Периодът от годината, когато атмосферните условия вече не са особено благонадеждни, настъпи. Това причинява не само умора и чудене пред гардероба сутрин какво да облечем, но и опашки пред аптеката от кихащи и кашлящи. Тези два фактора – променливото време и заобикалящите ни болни, сформират една опасна и заразна връзка помежду си.

Следващите минути от предаването ни „Club здраве” са най-вече за тези от вас, които предпочитат да се обръщат към природата и хомеопатичните продукти, както и за онези, които в миналото са прекалили с хапчетата и е време за по-щадяща терапия. Заедно с д-р Василка Юрукова, международен лектор по хомеопатия със забележителен опит при деца и възрастни, Радина Василева обсъжда по какъв начин да се предпазим от тази токсична връзка и да заобиколим сезонните грипни състояния.

Специалистът препоръчва Осцилококцинум - хомеопатичен препарат, прилаган успешно в цял свят за предпазване и лечение на грип и други вируси вече 100 години. „Ако го прилагате навреме, можете да не допуснете разболяване или то да протече по-леко. Дори, ако се чувствате напълно здрав, вземете превантивно 1 доза след среща с болни или след излагане на студ и/или вятър. Това често е достатъчно, за да ви предпази от разболяване. Осцилококцинум е най-полезен именно в тези първи часове, когато вирусът още не е успял да се размножи във вашите клетки и имунната система има нужда да се активира, за да реагира бързо срещу нашественика”, съветва д-р Юрукова.

Препаратът е съвместим с друг вид лечение и е безопасен за бебета, бременни, кърмачки и хора с тежки заболявания и няма известни странични реакции.

В следващото видео ще видите още интересни факти за хомеопатията, както и съвети по какъв начин следва да се приема Осцилококцинум с цел профилактика и лечение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com