PSA увеличава производството с 60 000 коли в Европа

9117
PSA увеличава производството с 60 000 коли в Европа
Снимка: Христо Петров

PSA Peugeot Citroën обяви, че ще увеличи производството в европейските си заводи, за да се възползва от ръста на европейските пазари и да отговори на търсенето от клиентите си. До края на август 2015 ще бъдат произведени над 60 000 допълнителни автомобила в Европа, което означава, че обемът ще е с 10% по-висок от първоначално планираното за периода.

Обемите ще се увеличат и за трите бранда на Групата - – Peugeot, Citroën и DS. Например, броят на Citroën C4 Cactus, произвеждан в Мадрид – модел, който надвиши целите си, достигайки почти 30 000 поръчки от януари – ще бъде увеличен с 9000 в течение на периода. Гамата на Peugeot също ще бъде развита, като допълнителни обеми са планирани за 208, 2008 и 308, включително версията 308 SW.

Peugeot шокира със зверския 308 R Hybrid с 500 к.с.

Елегантният стил и спортна стойка на 308 са заимствали от концепцията на Quartz, изразявайки ги по свой собствен, радикален начин. Зале...

Броят DS 3, произвеждан в Поaси, Франция, също ще нарасне, което се отнася и за производството на лекотоварни автомобили в Групата, сегмент, който PSA Peugeot Citroën продължава да води.

Като част от плана за увеличение на производството, в заводите на Групата за двигатели и скоростни кутии във Франция процесът ще се ускори, което се отнася и за търговската мрежа на PSA Peugeot Citroën. Доставчиците и цялата автомобилна индустрия също ще бъдат призовани да участват в този процес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com