Разкрити са! Мъжете от тези зодии са мамини синчета

17086
Разкрити са! Мъжете от тези зодии са мамини синчета
Снимка: iStock/Guliver

Всичко е толкова хубаво. Мислиш си, че си открила принца на мечтите си и дори не можеш да повярваш какъв късмет си извадил. Вече виждаш как ще имате къща пълна с деца и всичко е цветя и рози, но изведнъж разбираш, че в тази къща трябва да направиш специално място за неговата майка!

Разбира се, връзката с майката е много силна, но знаете ли всъщност какво е да имате мамино синче за партньор в живота? Това са хора, които отказват да поемат отговорност в живота си и са свикнали всичко да им бъде поднесено на тепсия. Не очаквайте от тях да поемат домакинска работа и най-много да изхвърлят боклука, тъй като така са свикнали от деца.

За съжаление мъжете от някои зодии имат предразположеност към това и могат да се държат инфантилно. Винаги ще търсят мнението на майка си и никога няма да решат нещо сами. Ето кои са зодиите, които оборват твърдението, че мъжете са силния пол!

Везни

Мъжът от тази зодия просто не може да живее без своята майка. Той е свикнал сутрин тя да му приготвя закуската и да му помага с избора на дрехи. За него тя е издигната на пиедестал и няма друга на света, която може да я замени. Търси жена, която да се доближава до нея и сравненията са неизбежни. Не очаквайте да скъса пъпната връв и да взима решения самостоятелно, без преди това да бъде окуражен от своята майка-орлица.

Защо на една жена й е трудно да се ВЛЮБИ в мамино синче

Близнаци

Свикнали са да бъдат любимото дете на мама и макар да не си го признават - винаги търсят нейното одобрение. Успокояват се от мисълта, че винаги има някого, на когото да разчитат при нужда и за съжаление първия човек, за когото ще се сетят - това е тяхната майка, а не любяща съпруга. Всъщност в това се корени причината да не умеят да взимат решения и винаги се допитват дори, когато избират чорапи! Мъжете Близнаци разчитат на мама да управлява живота им и ако се поинтересувате малко повече, ще разберете, че именно тя е човека, който отговаря за финансите, професионалните и дори лични успехи. Тя е компаса в неговия живот!

Рак

Мъжът Рак живее за вниманието и одобрението на майка си. Въпреки че отдавна трябва да са преминали през този етап от живота си, те нямат никакво желание да напускат "гнездото". Дори нямат против родителите им да помагат финансово, както и да се хранят при тях. Нямат собствено мнение, но всъщност никога не са и искали да взимат решения, тъй като е много по-удобно да бъдеш в опозиция и да критикуваш, отколкото да поемеш отговорност и вина за случилото.

Козирог

На пръв поглед в тях ще откриете човек, който е сериозен и иска да има семейство, но с течение на времето ще разберете, че в корените на тези емоции се крие "скритата сила" на майката-орлица. Той винаги я търси за съвет и мнение, когато се сблъска с трудностите на живота и дори първоначално да не е съгласен с нея, се примирява и прави това, което тя го е посъветвала. Не очаквайте да застане на ваша страна, ако кръстосате шпаги и дори може да усетите леко отдръпване от негова страна, ако бурята не утихне в кратки срокове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com