Разкриваме тъмната страна на всяка зодия

7846
Разкриваме тъмната страна на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Тъмната страна: отрицателни личностни черти по зодия

зодия Овен (21.03 - 20.04)

Овенът често вижда себе си като център на всичко: компания, определена група хора или екип. Овенът лесно може да пропусне основната цел на усилията си само заради лидерска надпревара и стремеж да бъде наречен най-добрият. Тъмната страна: отрицателни черти на характера според знака на зодиака.

Зодия Телец (21.04 - 21.05)

С ясно изразеното желание на Телеца да бъде възможно най-сигурен и да застане здраво на краката си, тяхната сянка страна предполага обратното - за нежеланието да се прави каквото и да било. Тъмната страна на Телеца иска повече почивка и често е мързелив, като не им позволява да живеят пълноценно.

Зодия Близнаци (22.05 - 21.06)

Сянката на представителите на този знак е много коварна. Тъмната страна: отрицателни черти на характера от знака на зодиака.

Зодия Рак (22.06 - 22.07)

Рак, вашата страна в сянка добавя допълнителни страхове към многото ви преживявания. Ако Раците не се опитат да продължат напред и да действат, въпреки опита си, те могат просто да се "затворят" у дома, като не позволяват нищо ново.

Зодия Лъв (23.07 - 23.08)

Сянката на лъвовете, разбира се, е голямата им амбиция. За представителите на този знак основното е да бъдат оценени и уважавани за техните действия. Тъмната страна: отрицателни черти на характера според знака на зодиака.

Зодия Дева (08.24 - 09.23)

Девите са много запознати със своята сянка, но често не могат да направят нищо по въпроса. Основната трудност на характера им е, че всяко действие изисква задълбочен анализ.

Зодия Везни (24.09 - 23.10)

Сянката на представителите на този знак ви кара да поставите чуждото мнение над собственото си. Тъмната страна: отрицателни черти на характера според знака на зодиака.

4 признака, по които може да разпознаем лошите хора

Всички ние сме хора по природа, но различни. Ние идваме на този свят с набор от качества, които се усъвършенстват в процеса на живота в...

зодия Скорпион (24.10 - 22.11)

Ярката сенчеста страна на Скорпионите постоянно им казва, че ако някой се изпречи на пътя им, той трябва спешно да бъде отстранен от пътя по някакъв начин. Представителите на този знак могат просто да престанат да се интересуват изобщо от съдбата на други хора.

Зодия Стрелец (11.23 - 12.21)

Тъмната страна на Стрелеца е, че те често са прекалено оптимистични. Стрелците спират да завършват започнатата работа и не поемат трудни задачи. Тъмната страна: отрицателни черти на характера според знака на зодиака.

Зодия Козирог (12.22 - 01.20)

Кои са четирите най-злобни зодии?

Има зодии, които просто таят злоба в себе си. Това не е само до човека - хората от тези зодиакални знаци може да са прекрасни, но самит...

Тъмната страна на Козирозите ги настройва за безкрайна работа - така че да забравят за близките си. Доверявайки се на своята сянка, Козирозите могат да забравят за всичко, за да постигнат един резултат. И често тази най-важна цел ще бъде свързана с работата.

Зодия Водолей (21.01 - 18.02)

Сянката на Водолея постоянно им напомня за тяхната естествена уникалност, намеквайки, че те не трябва да имат никаква рамка. Нейното мото: „Всички хора наоколо са обикновена сива маса. Тъмната страна: отрицателни черти на характера според знака на зодиака.

Зодия Риби (19.02 - 20.03)

Рибите могат да разчитат на своята сянка, като казват: "Каквото и да се случи!" Сянката им казва, че почти всичко в живота е вече предварително определено и няма смисъл да се опитва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com