Революция на цените в eMAG

6087
Революция на цените в eMAG
Снимка: eMAG

От утре 11 януари (вторник) на eMAG започват четири поредни дни с истинска РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ – добре познатата кампания на платформата за електронна търговия, за която са подготвени хиляди избрани оферти от широка гама продукти – дом и декор, електроника, домашен фитнес, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, хоби, мода и много други. Революция на цените продължава до 14 януари (петък) включително, като ще включва и интересни предложения от Marketplace търговците на платформата.

Ако под елхата не сме намерили новия смартфон, за който си мечтаем, в офертите на Революция на цените ще открием функционалния Samsung Galaxy S20 FE, който е надежден и модерен помощник, независимо дали става дума за снимки с професионално качество, за игри или споделяне. Моделът събира в едно устройство отлична комбинация от иновации на S20, а по време на кампанията ще се предлага на цена 839,99 лв.*.

За да се забавляваме, но и да работим, да учим и дори да спортуваме у дома, модерните телевизори са наш съюзник, тъй като те вече са много повече от обикновени предаватели на съдържание. Перфектен пример за това е Samsung 55AU8072, 55" (138 см), който се отличава не само с елегантен и тънък дизайн, кристална картина и звук без компромис, но и с редица функционалности и иновации, като например възможността с едно докосване на мобилния телефон до телевизионната рамка, моментално да възпроизвежда любимия филм  или стрийминг. В Революция на цените ще се предлага за 999,00 лв.

Ако сме решили да освежим дома и да започнем новата година, като направим пространството вкъщи максимално уютно и удобно, в Революция на цените ни очакват оферти като функционалния и красив  комплект кухненски мебели Kring Yasmine, 240x195,5x60 см, дъб – 377,99 лв. по време на кампанията – или гейминг стола Gaming Kring Rush – 299,99 лв. за Революция на цените. Поддръжката също може да стане лесна и приятна, оставяйки ни повече време за нас – с атрактивни оферти за умен робот-прахосмукачка Roborock Cleaner S5 MAX (на цена 669,99 лв. за кампанията) или капсули за пране Ariel All in One PODS Color за 100 изпирания (за 33,99 лв. в Революция на цените).

За най-малките също са подготвени атрактивни предложения на детски пелени и козметика, както и популярни игри и играчки и функционални, качествени и красиви мебели за детската стая. Сред хитовите категории в началото на годината е и домашният фитнес, с продукти като сгъваеми велоергометри, ластични ленти или лежанки за коремни преси, които да ни помогнат да поддържаме форма вкъщи.  

РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ идва с добре познатите предимства на бързото, лесно и сигурно пазаруване от eMAG: удобно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и удобна доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да се възползваме от офертите и в движение – с мобилното приложение на eMAG.

* Посочените оферти важат до изчерпване на количествата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Spotify отчете рекордна печалба

Домусчиеви придобиват компания с огромни имоти в Ловеч за слънчева централа

„Водоснабдителни услуги на бъдещето“ за 4 милиона жители на Големия Париж

Tesla сваля цените на автомобилите си на редица основни пазари

СофтУни с две престижни награди Forbes Business Awards

Технологичен гигант инвестира 1,5 млрд. долара в компания за изкуствен интелект в ОАЕ

Броят на извънсъдебните фалити в Русия е нараснал 5 пъти

Испания измества Великобритания като топ дестинация в Европа за инвестиции в хотели

Samsung измества Apple в доставките?

Професионалното облекло: Важен фактор за създаване на работна среда с минимален риск

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании