Родените днес, 17 януари

4312
Родените днес, 17 януари
Снимка: InspiredImages / Pixabay

Козирозите, родени на Антоновден, са скромни, независими и отговорни. Те имат силен и издръжлив характер. Не се страхуват от трудности и проблеми, затова лесно вземат важни решения. Разумно анализират ситуациите и правят изводи. Непрекъснато се усъвършенстват, което им позволява да постигнат професионализъм в работата си и да се изкачат по кариерната стълбица.

Такива хора отделят много време на външния си вид, стремят се да изглеждат проспериращи и успешни.

В общуването внимателно подбират думите, защото се страхуват да обидят чуждите чувства. Изграждат хармонични отношения с хората. С близките си са мили и щедри. Готови са да помогнат в трудни моменти, благодарение на което са заобиколени от надеждни и лоялни приятели.

Жените

Тези жени са отговорни, целенасочени и лоялни. Те обичат да изразяват себе си и да бъдат индивидуални, затова отделят много време на външния си вид и гардероба. Свободното време се отделя за духовно развитие и самоусъвършенстване. Тези дами се стремят към материално благополучие и висока позиция в обществото, поради което хвърлят много енергия в работа. Често постигат успех в кариерата си.

Мъжете

Тези мъже са мъдри, сдържани и дисциплинирани. Те не могат да си представят живота без цел. Стремят се към лидерски позиции и уважение в обществото. Благодарение на упорит труд и постоянство често постигат успех. Тези мъже имат силни житейски принципи. Склонни са към стереотипи и не обичат промяната. Непрекъснато се стремят към самоусъвършенстване.

Любовен живот

Родените на този ден са плахи и нерешителни във взаимоотношенията, но ги възприемат практично. Те избират партньори, които отговарят на техния социален и материален статус.

От малки мечтаят да създадат здраво и хармонично семейство. За такива хора другата половина е надеждна опора и подкрепа, в която виждат източник на вдъхновение. Те се грижат за нуждите на членовете на семейството. Поемет отговорност за решаването на сложни проблеми. Обичат да създават комфорт и уют у дома си.

Жените са чудесни домакини и майки, а мъжете са предани към семейството и са пример за подражание за децата.

Съвети за родените на 17 януари

Отделете време за добра почивка. Поради постоянна умора и липса на сън се появяват отрицателни черти на характера: раздразнителност, непоносимост. Адекватната почивка ще възстанови силите ви и ще приведе нервната система в равновесие.

Не оказвайте натиск върху близките. Наставническият тон и налагането на правила могат да отблъснат близките. Затова не проявявайте властни черти в отношенията си със семейството и приятелите.

Бъдете снизходителни към хората. Дразните се от слабостите и недостатъците на другите. Не обвинявайте хората за техните неуспехи. Вместо това им помогнете да се справят с трудностите и дайте пример, по който да се равняват.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com