НА ЖИВОВойната в Украйна

С изложба "Цветотерапия" Арт–галерия „Д. Стойкова“ отваря врати

2777

С тематичната изложбата „Цветотерапия“ Арт–галерия „Д. Стойкова“ отваря врати за посетители.

Изложбата „Цветотерапия“ включва картини на художничката Даниела Стойкова, обединени от характерния за нея ярък и изпълнен с багри стил.  "Творбите разкриват света в една различна, приказна светлина, като носят силно изразена позитивна енергия, чувството за любов и хармония, топлина и обич в сърцата на хората!", коментират експерти. 

"Името на изложбата се появи при аранжирането на новата галерия. Когато окачихме картините, изложбената зала засия и се превърна в едно прекрасно "цветно море", което залива с багри и емоции престъпилите прага", разказват от галерията. 

"С палитрата от запомнящи се цветове, творбите на Даниела Стойкова оказват позитивен ефект върху посетителите, особено през тъмните, мъгляви зимни месеци. Картините прогонват тъжните мисли и мрачното настроение, като зареждат зрителите с положителни емоции и гледки от морето, планините, та до уютните български традиционни къщи и великолепни църкви", посочват уредниците. Те са категорични: "Няма нищо по-хубаво от щипка "цвят" и добро настроение през зимата, особено когато наближават коледните и новогодишни празници" и приканват: "Ако искате да се уверите в ефекта, посетете галерията лично и се потопете в цветното творчество на Д. Стойкова - един млад български художник! Гарантираме Ви едно цветно и зареждащо с позитивни емоции преживяване!". 

Откриването ще бъде на 15 декември 2022 г. от 19:00 ч. в самото сърце на гр. София (ул. Цар Асен № 61), където, в уюта и спокойствието на галерията, посетителите могат да се насладят на картините на Даниела Стойкова. 

Повече информация за галерията и автора на изложбата - ТУК.

Даниела Стойкова готви самостоятелна изложба на 14 юли

Даниела Стойкова е български художник, родена в град Нова Загора през 1990г. Артистичният език на Даниела Стойкова се характеризира с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Арт

Алиансът за развитие на творческите...
"Голата" статуя "Давид" на Микеланджело...
Уникални стол-маса, полуколело...
ANIVENTURE COMIC CON обяви първите...
Имерсивният спектакъл "НЕОТОПИЯ"...
Камен Донев: Словото ни извисява,...
"American Art" в галерия Vivacom...
Най-големият фестивал за татуировки...
Арт Галерия Le Papillon представя...
Диана Димитрова откри новата...
Почина карикатуристът Георги...
Продадоха шедьовър на Кандински...

Последни новини