НА ЖИВОВойната в Украйна

Сачева се радва, че президентът е прозрял истината за ПП

1516

"Продължаваме промяната" непрекъснато си измислят някакви истории, за да налагат маркетинговите си тези. На мен не ми е известно да е имаало срещи между президента и Бойко Борисов. Дори доколкото знам, повече от две години двамата не са имали никакви срещи. Последните им срещи са били, когато Борисов е бил премиер. Това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в ефира на Нова телевизия относно обвиненията, че лидерът на ГЕРБ и дуржавният глава са имали много срещи в последно време.

Тя заяви, че винаги са били критични към поведението на Радев. "Нека той да носи отговорност за думите си. Радваме се, че най-накрая той успя да види истината, а именно, че в ПП има много повече претенции, отколкото възможности да се свърши някаква определена работа", допълни тя.

"Няма такива срещи, няма причина за тях. Координации между двамата също няма. Това, че две страни виждат някакъв факт и говорят за него, не означава координация. Когато има проблем, няма как да бъдат принуждавани две страни да крият. Нека говорим за фактите, а не за опаковката", посочи тя.

ОЩЕ: Борисов нарече Асен Василев лъжец и отрече да се е срещал с Радев

Радостин Василев: Във всички сектори има координирани действия между ГЕРБ и Радев

През последните 3-4 месеца симбиозата между президента Румен Радев и ГЕРБ е много силна. Във всички сектори има координирани действия м...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

БСП решава как се явява на изборите...
МВнР: Управляващите в Северна...
МВнР: Властта в РСМ постъпи унизително...
Петър Стоянов: Изнасянето на...
Стефан Янев: Не виждам особен...
Гечев: Променяме стратегическия...
Спасовски отказал на Демерджиев...
Йотова: Северна Македония сама...
"Възраждане" се оплакаха, че...
Здравко Димитров за поисканата...
Кирил Добрев: Преди 26 години...
Бойко Борисов поиска оставката...

Последни новини