Само за жени: Колко често ще се влюбиш според зодията

18683
Само за жени: Колко често ще се влюбиш според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Според някои хора истинската любов се среща веднъж в живота. С тази мисъл постоянно се втурват в нова връзка, докато срещнат точния човек. Всъщност възможно ли е да се влюбиш повече от веднъж и в крайна сметка ще устои ли любовта на житейските изпитания? Нека разберем какъв любовен път са ни начертали звездите според зодията.

Овен

Овен са майстори на флирта и честно казано обичат да се чувстват харесвани. Това подхранва тяхното его и самоувереност. Макар да не пропускат възможност за свалка, те се влюбват веднъж в живота и ако чувствата са взаимни, то тази любов ще трае вечно.

Телец

Телец сменяват партньорите като носни кърпички. Те са изключително влюбчиви и често не оценяват какво губят. Трудно им е да направят разликата - дали са наистина влюбени или това е поредното увлечение. Според звездите, на Телец му е писано да се влюби истински максимум два пъти в живота. Първият път ще бъде в ранна възраст и спомените от тази любов ще останат завинаги.

Това най-големите оптимисти според зодията

Близнаци

Представителите на тази връзка имат проблем със себе си. Те не се оценяват достатъчно и често търсят проблема извън себе си. Откриват в партньорите си тези недостатъци, които всъщност не харесват в себе си. Страхуват се, че животът с един човек ще бъде скучен и монотонен. Затова избягват сериозните връзки, но любовта знае своето и точно веднъж в живота ще ги разтърси из основи и ще бъде завинаги!

Рак

Рак са емоционални и малко им трябва, за да се влюбят. Те търсят пълноценна и сериозна връзка и ако партньора им е такъв, то шансът да остареете заедно е голям. Раците могат да се влюбят няколко пъти и във всеки следващ виждат бъдещия баща на децата си.

Зодиакалните двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо

Лъв

Лъвът има високо мнение за себе си и на база на това има големи изисквания към бъдещия си партньор. Те могат да се влюбят не повече от три пъти и са склонни да започнат връзка с някого само, ако са на 100% сигурни, че е правилния човек.

Кои зодии обичат романтичните изненади?

Зодиите, които обичат романтичните изненади са Риби, Лъв и Овен. Рибите обичат малките ежедневни романтични жестове, Лъвът винаги...

Дева

Те могат да се влюбят 2-3 пъти в живота, но честно казано, ако сърцето им открие истинската любов, тя ще бъде и последната. Държат на човека до себе си и няма да го загубят с лека ръка.

Везни

Истински романтици, които не обичат да бъдат сами. Поради тази причина са много влюбчиви и дори, когато отношенията с бившия приключат, те все още таят някакви чувства към него. Могат да изживеят не една голяма любов през земния си път.

Тези 3 зодии ще имат купища проблеми в края на лятото

Евтини романтични изненади, в които вашата половинка ще се влюби

Всеки, който е бил във връзка от известно време, знае, че показването на любовта ви може да бъде скъпо. Но това не трябва да е така. По...

Скорпион

Трудно допускат хора до себе си и поради тази причина не бива да ви учудва, че те са способни да обичат истински само веднъж в живота си.

Стрелец

Стрелец непрекъснато е на път и търси приключения. Обичат шумните компании и честно казано не са фенове на сериозните връзки. Истинско събитие е, ако се влюбят поне веднъж, но бъдете сигурни, че това ще бъде завинаги!

Козирог

Липсва ли романтика на връзката ви

Връзката (съюз, брак) между двама души е свещена.  Да, понякога има сливане само на телата, друг път само на душите... Малко са те...

Козирог търсят партньор, с когото да изградят стабилно бъдеще. Доверяват се трудно, но направят ли го - влюбват се до уши. Рационални и предпазливи са, когато става дума за любов. Въпреки, че понякога малко любов не е излишна и може да се пуснат по течението, дори, когато не са напълно сигурни, че това е избрания!

Водолей

Жената Водолей има огромни очаквания към своя партньор. Той меко казано трябва да бъде перфектен и е способна да го чака цял живот, но да бъде точно принцът на бял кон, за когото си мечтае цял живот. Ако имате късмет ще го срещнете, но не го изпускайте, защото най-вероятно друг няма да се появи!

Риби

Романтиката е в кръвта им. Живеете в собствен свят, в който цари любов и разбирателство. Затова не губете кураж след раздяла и знайте, че най-доброто предстои. Може да се влюбите няколко пъти през живота си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com