Седмичен хороскоп за 28 ноември - 4 декември 2022 г.

17582
Седмичен хороскоп за 28 ноември - 4 декември 2022 г.
Снимка: iStock

Овен

Седмицата ще допринесе за успех в бизнеса, ако, разбира се, сте готови за трудови подвизи. Напредването в кариерата вече до голяма степен ще зависи само от вас. В личния си живот се опитайте да не позволявате на изкушенията да ви завладеят, отдръпнете се навреме или насочете вниманието си към нещо друго. Бъдете внимателни и не вземайте прибързани решения. Дипломатичност и чар - това са качествата, които ще ви помогнат да преодолеете всякакви препятствия.

Телец

През тази седмица действайте на принципа на любовта и състраданието. Незабавната печалба не е толкова важна, колкото спокойствието. Възползвайте се максимално от нова информация. Погледнете към този огромен и прекрасен свят с нови очи. Препоръчително е да заобиколите конфликтната ситуация в петък, доверете се на интуицията си. През почивните дни създайте уют и ред у дома, опитайте се да запазите мира в семейството.

Близнаци

През тази седмица ще трябва да призовете своята мъдрост и търпение и животът ще ви угоди. Ще разберете, че всичко, което сте направили е било своевременно и правилно. Очакват ви любов, късмет, разбирателство и хармония. Старите мечти се сбъдват, смелите планове се реализират. Започвате много успешен период.

Зодиите, които ще срещнат любовта през декември

Рак

През тази седмица може дори да ви се наложи да се скриете от вълната предложения, които внезапно ще ви връхлетят. Ще трябва да се потрудите, за да съблюдавате собствените си интереси и да не обидите никого. Важно е да се съсредоточите и да имате време за изпълнение на плановете. Четвъртък е благоприятен за приятелски срещи. Неделя е добър ден за срещи.

Лъв

През тази седмица без много колебания реализирайте своите планове и необичайни идеи. Ситуацията може да допринесе за вземането на сериозни и отговорни решения. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на колегите. Опитайте се да преразгледате отношенията си с близките, може да сте станали твърде сприхави и критични. Най-благоприятният ден за вас ще бъде събота, неблагоприятен - четвъртък.

Дева

През първата половина на седмицата събитията ще протичат гладко и спокойно, както в работата, така и у дома. Ако има малка кавга, тогава тя със сигурност ще утихне сама. Но втората половина на периода може да бъде хаотична и пълна със стрес. Не се препоръчва да поемате рискове, можете да загубите много. Опитайте се да избягвате конфликти в работата. В петък може да получите интересни и перспективни бизнес предложения.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 28-02 НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ 2022

Везни

Когато една груба дума е на път да излезе от устата ви, помислете за възможните последствия. Само вашата издръжливост може да поддържа събитията и отношенията в мирна посока. В сряда ще можете да превърнете неблагоприятната ситуация в полезна за себе си, ако си дадете труда да подходите с повече спокойствие. В петък може да ви посетят нови оригинални идеи. През почивните дни очаквайте промени в личния живот.

Скорпион

През тази седмица ще имате добра възможност да повишите самочувствието си. Сега дори недоброжелателите ви ще отбележат отличните ви бизнес качества. Късметът ще ви съпътства, както в кариерата, така и в любовта. Вярно е, че за да постигнете целта, ще трябва да се откажете от някои навици, но всяко усилие ще си заслужава.

Стрелец

Тази седмица ще ви дари с изобилие от възможности. Едва ли ще успеете обаче да се възползвате от всички тях. Работата заплашва да отнеме сериозен дял от времето ви и да ви отнеме много енергия. Не забравяйте за почивката, за да не паднете от умора. През почивните дни се опитайте да не се въвличате в конфликтна ситуация със семейството си.

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 28-02 НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ 2022

Козирог

Искате ли промяна към по-добро? В такъв случай не отлагайте решаването на проблемите. Вдъхнете живот на идеите си. Четвъртък заплашва да донесе объркване. Предстои разразяването на бурна дискусия. Изчакайте, докато бурята утихне и вие ще имате последната дума. Само така вашето предложение ще получи желаната подкрепа. През почивните дни отделете внимание на семейството ви и нищо друго.

Водолей

Тази седмица може да направите пробив към нови висоти в кариерата. Помощта на приятели или просто познати ще бъде много важна за вас. В сряда се съсредоточете върху работата. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към незначителните недостатъци на другите, в противен случай постоянната ви придирчивост може да развали важни отношения. В личния ви живот ви очаква затишие или почивка.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 28-02 НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ 2022

Риби

Предстои ви благоприятен период, но само ако вие самите положите усилия. Сега не трябва да предявявате претенции, рискувате да обидите близки и  важни за вас хора. В семейните отношения всичко ще бъде изключително успешно. Повярвайте на инстинктите си и им се доверете, що се отнася до дейност свързана с творчество. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньора им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com